Merve1400 Merhaba .Arı mama kullanan varmı kaç aydan itibaren kullanabilirim yada kullanmamda bi sakınca olurmu deneyimli anneler yardımcı olursanız sevinirim
Salihabebegim33 Esilanur bizde kullanıyorduk ama kabızlık yaptı, siz onu ne şekilde tükettiniz tarif edebilir misiniz, bizim kız muhallebi gibi kaşıkla sabredemiyor biberon a daha sıvı şekilde yapıp mama gibi veriyordum.
Cagla16 IkiPrensesAnnesi777 su ile yapılıyor ben göz kararı yapıyorum ölçüsü arkasında yazıyor tadına bakıyorum güzel tatlanmıssa mama olana kadar ateşin üstünde biberonla içiyor oglum onun icin fazla katı yapmıyorum
IkiPrensesAnnesi777 Cagla16 mama yerine mi veriyorsunuz bide kilo aldiriyor mu bebisinize😊cok sordum kusura bakmayin a101 de ki ari mama dimi
IkiPrensesAnnesi777 Esilanur iki ay 7 gunluk canim ek gidaya gecince bende vericem ilk kizima hic vermedim alerjisi oldugu icin ondan sordum😊
Minikbirask 6 ayliktan itibaren her gece kullandigm mama severek yiyor oglum gecesi kahvaltisi sutlusu hepsini kullaniorm icinede az bebe biskuvisi ayrice oekmezde katiorm hala deistirmedm en cok onu severek yiyor istahsz bebek zaten yiyo sabaha kadar acikmiyorda
IkiPrensesAnnesi777 Esilanur ilk kizimin inek sütü alerjisi var denedik ve alerji yapti hic vermedim diger kizim da yok alerji ek gidaya gecince vermeyi dusunuyorum