Muson00
[bilinmeyen] bizde almak istiyoruz bekleyelim şöyle bi
Thesra
[bilinmeyen]
Ben ikea kullanıyorum ek gıdaya geçtiğimizden beri ve çok seviyorum heryere taşıyabiliyorum misafirliğs bile götürüyorum tavsiye ederim
Thesra
[bilinmeyen]
Evet antilop
Tugbayanmaz
E bebekten joie mimzy snacker aldık biz henüz 5 aylığız biraz biraz oturuyoruz ama rahat bir koltuk. Arkaya 3 kademeli yatma özelliği de var 😊
Tospagam
Tugbayanmaz bizde o modeli kullanıyoruz çok memnunuz ağır ama çok özellikli kayma devrilme tehlikesi yok
Thesra
[bilinmeyen]
Yemek yerken geriye yatmamasi gerekir zaten dik durabilsinki bogulma tehlikesi yasanilmasin
Ceydaaa
[bilinmeyen] ben ogluma 4 yıl once holmer aldım uyusa bile 0 yatiyor kızımda da kullanacagım cok memnun kalmistim 👍
Thesra
[bilinmeyen]
O zaman birsey diyemem diger turlude onune oyuncak koyarsaniz oynar zaten ama sizin kararınız🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Alminam
[bilinmeyen]
Joie aldık bakalım
Ceydaaa
[bilinmeyen] alman markasi bi arastirin alacaginiz mama sandalyesinide simdiden güle güle kullanin 😍
Thesra
[bilinmeyen]
Rica ederim💐💐😌
YK_
[bilinmeyen] canım bende mimzy lx kullanıyorum memnunum ama minderi kayıyor sürekli acaba sabitlenecek yeri var da ben mi yapamadım oğlumu içine koyarken iyice kayıyor ayaklarının altında kalıyor var mı sizde böyle bişey
YK_
[bilinmeyen] evet minder de kemer yeri var onu taktım da koltuktada delikler var aslında ama anlamadım koltuğa sabitleyemiyorum yani demek istediğimi anladın dmi lacivert olanı aldım ben üstteki çizgili minder kayıyor
Alminam
YK_
Onun kaymamasi gerekiyor yani bizimki kaymyor e bebekdekilere gittiğinizde sorun😋
YK_
[bilinmeyen] anladım canım teşekkürler ☺️
Alminam
[bilinmeyen]
Ben daha kullanmaya baslamadim ama böyle birşey istiyordum çok kullanışlı gözüküyor
YK_
Alminam bugün gittim ama sormayı unuttum ya bizimkinde bi gariplik var ozaman 😏
ikos58
[bilinmeyen] joıe aldık bende memnun degılım cok terletıyor
Selinozgeenn
[bilinmeyen] ben pocket & mama sandalyesini kullanıyorum memnunum bir araştırın isterseniz 😌
superboyAliAsaf
[bilinmeyen] chicco polly aldik çok memnunum 4 ayliktan beri kullaniyoruz yatar pozisyona geliyor yemek yaparken en buyuk yardimcim oldu bebegim icinde egleniyor bende ona sarkilar soyluyorum yemek yaparken :):) simdi 6 ayligiz artik ek gidalarimizi onda yiyebiliyoruz :):)
Snmkskn
[bilinmeyen] Bende internette kullanıcı yorumlarına bakarak e bebekte indirim varken bu mama sandalyesini aldim joie multiply henuz kullanmadim ama ozellikleri güzel