2bebek 3 4 gün sonra 40 mız cikiyor ve ben ağdaya gitmek istiyorum fakat dikiş yerlerinin o taraflara yapıldığında açılmasından zarar görmesinde ağrimasindan korkuyorum doğumdan sonra ağda yapılınca bir sorun oluyor mu merak ediyorum 😊
anne15 2bebek 40tan sonra sıkıntı yok demişti agdacım ben koronadan kapalıydı hemen gidememiştimde sorunca öyle dedi
Niloyaninannesi 2bebek ben de normal doğum yaptım ama 2 ay geçmeden ağda yapmadım. Yapmanı da tavsiye etmem
Gamzeli2206 2bebek aslında biraz bekleyebilirsiniz bir enfeksiyon kapmamanız için ki ben sezaryen oldum 6 ay sonra yaptırdım
2bebek Efemm Sezeryandada sıkıntı ama normal.doğumdan alt tarafda olduğu için dikisler agdayi çekerken acilacakmis gibime geliyor korkudan gidemiyorum 😊
Ebruuuuuu Ben 40ımdan sonra permatikle almıştım sonraki ay ağdaya gittim tekrardan, bence sizde öyle yapın riske atmayın derim hassas oluyor çünkü baya🙈
anne15 2bebek cok kötü anlatanlar var ama bi zararı olmadı ben gittimde . Dikişimde azdı cabukta toparlandım korkmadmda hiç . Gittiğim yerde tertemizdi enfeksiyon düşünmedim hiçbizaman. Eskiye nazaran acınızda artmıyo zaten. Korkutmayun kendinizi ama bir iki jilet yapın öylw gidin içiniz rahat etcekse. Koronada kapalılardı gidemedim öyle yaptm ben
Pelin87 2bebek jiletle alın neden riske atıyorsunuz ki bir de bunu kontrolde doktorunuza sorsanız daha doğru olmaz mıydı, neticede herkesin iyileşme süresi aynı değil, başkasına bir şey olmaması sizde de olmayacağı anlamına gelmiyor
2bebek Pelin87 Tam 40 imda kontrole gidip sorup sonra yaptiririm diye dusundum zaten canim ama merak ettim bir sorunla karşılaşan var mi diye tabi herkesi iyilesme.sureci farkli ama sormak.istedim yani
2bebek deniz__92 Sezeryanla evet sorun olmaz gibi duruyor ama illaki zorlamistir yine normal dogumda agda daha korkunc geliyor su durumda 😊
sehribannn 2bebek bence sorun olmaz kuaförünüz de güvenilirse virüsten dolayı tedbir alıyorlarsa gidin bence