Baliminannesi Merhaba hanımlar 😊 arzum epilatör cihazını kullanıyordum fakat bozuldu yenisini alacağım, hangi marka önerirsiniz, kullanıp memnun kaldığınız markalar varmı 🤔
bayankitapkurdu Baliminannesi https://ty.gl/ok8cvrvb direk ilk veriyorum yaklaşık 6 senedir kullanıyorum çok çok memnunum. Suda ve kuru da çalışıyor. Kablosuz
Mommy_ Baliminannesi Braun silkepil herhangi bir modeli olur 👍 Benimki yeşil bişeydi model bilmiyorum ama çok memnundum.
Minikannesi00 Baliminannesi evet canım silk epil 9 ıslak kuru benimki. Set halinde almıştım ,peeling başlıkları falan da var
Baliminannesi oglunasik1anne bana da böyle uzun süre kullanacağım bişey lazım, arzumu 2 yıl önce almıştım çabuk bozuldu sanki yaa. Mutlaka braun ürünlerine bakacağım teşekürler 🥰
Baliminannesi Mommy_ genelde braun önerilmiş mutlaka braun bakacağım teşekkürler 🥰 ben arzumu alacağım zaman mağazadaki çalışana sormuştum hangisini önerirsiniz diye arzum önermişti 2 yılda bozuldu ve şarjı çabuk bitiyordu memnun değildim, keşke braun alsaydım🙄
Baliminannesi bayankitapkurdu buna da bakacağım canım, çok teşekkür ediyorum şuan aklımda braun ve philips yer etmiş durumda🥰
seydaac Baliminannesi braun silk epil 9561 modelini kullanıyorum çok memnunum. Şarjlı ve duşta da kullanılabiliyor. Öncesinde de braun silk epil 5 kullanıyordum yaklaşık 10 yıl falan kullandım, bozulmadı ben öyle yenisini aldım 😁
Baliminannesi seydaac teşekkürler canım bakacağım❤ ya evet bana uzun süreli kullanabileceğim bişey lazım, sürekli para vermek istemiyorum. Almışken kullanışlı kaliteli bişey alayim diyorum. 😅
bayankitapkurdu Baliminannesi barın da kullandım ama beni çok tahriş etti. Bikini bölgemi de makinayla alıyorum ben. Bildiğin oturamıyordum temizledikten sonra. Ama sana önerdiğim çok iyi geldi bana. Araştır iyice sonra al ☺️
Baliminannesi bayankitapkurdu öyle mi,evet bende bikini bölgeme kullanıyorum ve cildim baya hassas o yüzden ağda falanda yapamıyorum çünkü kaşınıyorum sürekli😏