Umayduru Kizlar bebegim3.5 aylik basinin ust kisminda konak gibi degil kepek gibi tabaka olusmus bugun fark ettim ince tarakla tarayinca kepek kepek oldu tabaka.unibayb sampuan kullaniyorum onereceginiz kullandiginiz bir sampuan varmi?
Ozanasafinannesi Ozlemberkay bizde özele gidiyoruz Canim ama 70 tl ödedik çok kısa sürüyor zaten ama devlette çok sıra olur mu bilmiyorum
mrsoztomurcuk Umayduru Mustela. Konak konusunda da hep çok iyi olduğunu okumuştum yorumlarda. Şu an kullanıyorum hiç konak sorunumuz olmadı.
PoyrazinannesiEbru Umayduru ben doğduğundan beri mustela kullanıyorum. 4. Aydayız hala gitmedi konak. Zeytinyağıyla masaj yapıp tarıyorum hafifliyor sonra yine çoğalıyor
Herseycokguzelolacak PoyrazinannesiEbru mustelanin ozel konak sampuani var demisti doktor ben kullanmadim ama doktor onermisti.
Umayduru Mustella demis cogunluk sebamed tide begeniyorum ben ikisinden birini alicam sanirim tesekkurler kizlar 😘
anneogretmen Mustela kullandık Doğumdan itibaren Konak oldu.Bübchen e geçtik şimdi bir değişim olmadı.Yani bence Konağa meyilliyse bebeğiniz hiçbir şampuan engellemez.Önemli olan bebeğe zarar vermemesi içerik açısından.Mustela ve bübchen bu konuda oldukça iyi👍 Ben çokta önemsemiyorum konağını.Geçecek nasıl olsa.
Umayduru anneogretmen evet mustela kullanipts konak olanlarda varmis.konak gibi degil kepek tabakasi oldu acaba cok sikmi yikiyorum cildi kuruyor desem oda degil haftada 2 kez havalar soguk diye.tesekkurler