Cennet1212 yaumutlardabiterse_2018 geçti evet düzenli fircaliyorum günde 3 kez ve dış ipiylede günde 1-2 kez temizliyorum mis
M-A-R-M yaumutlardabiterse_2018 Allah ın izniyle geçecek inş yetrki İnan ve sakın altı ay dolmadan bırakma. evet her ýerde satılılır.bn yine başladım bu sefer zayıflamak içiň kullanıyorum cünkü onu kullanınca zayıflıyorum
343423betb yaumutlardabiterse_2018 canım kızkardeşimin öyle problemi vardı evet bademcik taşıda vardı ama o koku ondan olamaz çok farklıydı Mersin çayı içtiği an fark etti ve üzerinden seneler geçti öyle bir problem tekrarlanmadı
nazo58 yaumutlardabiterse_2018 bende senin gibj düşünüyorum.. calisiyor. Disarida surekli.. Allah dan maske kullaniyor artik.. ama en kisa zzamaanda ikna etmek gerek..
Aslier1 yaumutlardabiterse_2018 evet gecti hemde tamamen. Icten gelen bir kokuymus hastalik sebebiyle. Bizde cok sasirdik yillarca kadin cekti bilseydi daha once muayene olurdu
EyseminOglu yaumutlardabiterse_2018 aynı sorun yeğenimde vardı doktora gitti diş eti iltihaplıymış doktorun ona söylediklerini aktarayım sana:paradontax macun kullan dişini fırçalarken ağzın macunluyken diş aralarını diş ipiyle temizle
EyseminOglu yaumutlardabiterse_2018 yeni başladı o da hiç sormadım ama diş eti sıkıntılıysa diş ipini mutlaka kullanmalısın özellikle macunluyken