kuzum54 yaumutlardabiterse_2018 şu an yok şükür şikayetim sizde göz önünde bulundurun dil taşı filan var mı diye
laktas yaumutlardabiterse_2018 yok baktırmadım. Ama bişeyler atıştırınca geçiyor. Boğazımla ve geniz akıntımla ilgili bişey oldugunu sanıyorum.
nazo58 yaumutlardabiterse_2018 mutlaka oluyordur.. uzulmen icin degil caresine bakman icin soyluyorum canim… bende disciye gitmesi icin ikna edemiyorum bir türlü 🤷♀️🤲
Oykum09 yaumutlardabiterse_2018 seni anlamak yerine yargiliyorsa canım bu onun problemi sen kendini üzme sakın kendini ona karşı küçümseme o da senden güç alıp seni küçümsemesin
Yigitefem23 yaumutlardabiterse_2018 ozel yada devlet doktorunu belirle bi ara kendin git durumunu konuş sonra eşimle yarin gelicem de ama ona bunu soylemeyin farkli bisi deyin de gidecegn zamanda o.doktora randevu alarak.git
jsmn yaumutlardabiterse_2018 diş hekimine görünüm eski kötü restorasyonlar varsa diş taşı çürük varsa ağız kokusu olur. Dil üzerinde uçucu sülfür bileşikleri oluşturAn bakteriler varsa olur çinkolu gargara yazıyoruz. Tüm bunlardan snra devam ediyosa kbb bakmalı bademciklere sonra dahiliye. Bağırsaktaki flora bozukluğu bile yapar çünkü koku
2bebek yaumutlardabiterse_2018 Evet vardi hala var ama asiri degil öyle genelde sabahları cok oluyor naneli sakiz biraz olsun kurtarici
duruliyasmom yaumutlardabiterse_2018 muhtemelen bademciklerinizde taş vardır ve o kokuya sebep oluyordur.
yaumutlardabiterse_2018 duruliyasmom bence çünkü ağzıma çok nadir de olsa beyaz parça geliyo çok kötü kokuyo
yaumutlardabiterse_2018 Oykum09 küçümsüyor beni ama bu sebepten demiyp ama ben biliyorum bundan oldunu 😢
pitircik2019 yaumutlardabiterse_2018 bildiğim kadarıyla olmaz canım , kesinlikle doktora gitmelisin. Ağız sağlığında sorun yoksa o kokunun sebebi başka bir hastalıktır. Bunda utanılacak birşey yok üzme kendini , eşin bişey derse sende ona söyle.