Aisemeva Bademcik tasi diye birsey var koku yapıyor sağlığın ayıbıda olmaz lafi da sen isine bak bosver eli git doktora once kendin icin
nazo58 yaumutlardabiterse_2018 midene baktirdin mi kuzum bi de ona baktir mide rahatsizliklari da agiz kokusuna sebep oluyor… dislerine baktirdin ve sorun yoksa ondandir
nilosaydn yaumutlardabiterse_2018 onu asla yapma ozguvenını kaybetme… gecıcı cozumler bul dıslerını fırcala sakıs cıgne.: agzında nanelı seker olsun. agız suları var nanelı onlardan kullan.. bu kdar ezıkleme kendını🌸
RundownMom yaumutlardabiterse_2018 bir gastroentereloji uzmanına görünün bence. İhtimal yüksek. Mide kapakçığının tam olarak kapanmaması ciddi ağız kokusuna sebeptir.
Yigitefem23 yaumutlardabiterse_2018 valla kizlara.katiliyorum 1 hafta annemlerde kalicam de git gizliden ameliyatsa ameliyat ol gel belko ses falan kisikligi olabilir bi sure bilmiyorum ameliyat etkilerini dondurma yedim soğuk su ictim bogazm fena de gec
RundownMom yaumutlardabiterse_2018 eşin boşboğaz falan mı ya. Ne demek gider söyler. Ayrıca söylerse söylesin yani bu bir sağlık problemi. Yarın bir gün kendi başına gelmeyeceğinin garantisi mi varmış. Bu kadar özgüvensiz olmayın. Ölümden başka her şeyin çaresi var
yaumutlardabiterse_2018 RundownMom gerçekten var mı hiç sanmıyorum buna çare olduğuna ya lütfen beni rahatlatın 😢evet boş boğaz
Dilaranne yaumutlardabiterse_2018 evet şu an kalmadı o sorunum 🤷 yediklerine de dikkat et bence cips falan yemeyi bırak demişti o oldu daha ağzıma bir tane bile almadım sende git görün insallah geçer
Cnsakf yaumutlardabiterse_2018 bademciklerinizde taş olabilir yada mide sorunu kulak burun boğaz ve dahiliyeye görünmenizi tavsiye ederim synı sorun bendede var midem yüzünden
Polio yaumutlardabiterse_2018 mideyle alakalı bi sıkıntı olabilir. Endoskopik falan yaparlar belki. Dahiliyeye gitseniz iyi olur. P
yaumutlardabiterse_2018 Oykuzey evet soğanlı şeyler yiyemiyorum ağzımda iğrenç bi tad kalıyo ve gün boyunca hiç gitmiyo
yaumutlardabiterse_2018 nyac valla kocamı çok yüceltiyorum çünkü hiç bir koku asla yok yani sabah kalkar kalkmaz beni öptüğü de oldu adam su gibi terler teri de kokmaz ayağı da kokmaz bildiğin kokmuyo 😂beni bu yüzden bırakacak diye çok korkuyorum 😢
nyac yaumutlardabiterse_2018 korkularımızla sınanırız dua et Rabbine ve hemen çaresine bak sosyal açıdan büyük problem ama Rabbim beterinden saklasın en kötü derdin bu olsun hayatta kardeşim..eşin seni senin elinde olmayan bir şey yüzünden bırakacaksa yolu açık olsun..
yaumutlardabiterse_2018 Ecreee tutamıuo adam ağzını gevşek ağızlı 😢herşeyi biliyorlar evet eşim sağolsun herşeyi söylüyo
Ecreee yaumutlardabiterse_2018 ağzının ortasına bitane vurcaksin o olucak .😬.. Allah yardımcın olsun canm 🤲
yaumutlardabiterse_2018 Solzeyer inşallah söylememiştir söylediyse de umarım bir gün aynısını yaşasın 😢
nazo58 yaumutlardabiterse_2018 baktir kuzum.. cok zor bende yok ama esimde var.. her zaman olmasa da cogu zaman rahatsiz ediyor… ama onun disi ile alakali… Bir an once kurtul insallah