Drasya11 yaumutlardabiterse_2018 Çok zor bir durumdasın seni anlayabiliyorum. Her yolu denemişsin çare bulamamışsın. Önerebileceğim bir şey yok çünkü yapmadığın bitmişti kalmamış. Bir de taze nane çiğnemeyi denedin mi?
yaumutlardabiterse_2018 Drasya11 denemedim canım ama yapmadığım şey kulak burun noğaz ve dahiliye ye hiç gitmedim
Hafsa_anne yaumutlardabiterse_2018 doktora gidemedim bir türlü ama arada ağzına beyaz beyaz parçalar geliyorsa pis kokulu bunlara bademcik taşı deniyor. Ve tek çözümü bademcikleri aldırmak
seydaasaf 2bebek sende de bademcik taşı varmıy dı peki beyaz kötü kokulu şeylerden geliyo muydu ? Bunlar yoksa kokunun nedeni bademcik değil başka kaynaklı olabilir
yaumutlardabiterse_2018 2bebek peki ağız kokun var muydı yani bunun için doktora gittin mi belki senin ki bademcik değil de başka bileydir
Nurtupu yaumutlardabiterse_2018 yutmayacaksınız ki alkol daha iyi dezenfekte eder tedavi edici özelliği var
seydaasaf Ezize netten baktım pancar da bu mevsimde bulunur mu ki ya bulsam da katı meyve sıkacağı lazım ona
BKumsal yaumutlardabiterse_2018 Acaba safra problemi mi var? Bence bir dahiliye yada genel cerraha görünün.
Biricik01 yaumutlardabiterse_2018 anlamaz olur muyum canım herkesten uzak yaşadım ilerde ben nasıl evlenicem diye ağlardım hep,cocukken kardeşlerim alay ederdi ağzın kokuyor diye. birde evlisin ne kadar zor durum ne yap et tedavi ol canım.ölumden başka herşeyin çaresi var unutma
yaumutlardabiterse_2018 Yapraksarmam taşı mı vardı benim de ağzıma böyle küçük beyaz parçalar geliyo ayda yılda bir iğrenç kokuyo
Obenimmelegim yaumutlardabiterse_2018 dilini de fircala bende bademcik taşı vardi kulak copuyle çıkarıyorum kendim dilimi disimi fırçalarim hic kokmaz
02022020 yaumutlardabiterse_2018 mide sorununuz bagırsak sorununuz olabilir dahiliyeye gidin listerin karanfil geçici olarak etki eden şeyler
yaumutlardabiterse_2018 02022020 evet gidicem geçici istemiyorum kesin çözüm lazım çok yoruldum çünkü psikolojik olarak
yaumutlardabiterse_2018 seydaasaf ay aynısını yaşıyorum benim eşimde pek fazla dile getirmez ama ben aşırı rahatsızım nişanlıykrn bi defa senin ağzında çürük mü var dedi bende o dakika ayrıldım utancımdan terk ettim orayı sonra geldi özür diledi barıştık falan öyle yani
seydaasaf yaumutlardabiterse_2018 bademciklerini temizlemeyi denedin mi bademciklerin arkasında falan gmrünmeyen yerlerde oluyo elinle bi kontrol et zaten varsa çıkar
RundownMom yaumutlardabiterse_2018 bir gastroentereloji uzmanına görünün bence. İhtimal yüksek. Mide kapakçığının tam olarak kapanmaması ciddi ağız kokusuna sebeptir.
yaumutlardabiterse_2018 343423betb Mersin çayı mı ilk defa duydum ama bademcik taşı olabilir bende ona da mı birebir
343423betb yaumutlardabiterse_2018 canım kızkardeşimin öyle problemi vardı evet bademcik taşıda vardı ama o koku ondan olamaz çok farklıydı Mersin çayı içtiği an fark etti ve üzerinden seneler geçti öyle bir problem tekrarlanmadı
Kaveda yaumutlardabiterse_2018 canım.mide ile alakaliysa ilaç veriyorlar reflu falan koku yapıyor. Bademcikle alakaliysa aldırınca geçiyor. Dış ile alakaliysa temizleyince çürükleri çekince yada dolgu yapinca geçiyor. Bi doktora git kesin.
Senemasil yaumutlardabiterse_2018 söylesin bu senin elinde olan bişey değil ayıpta değil utanılacak bişey yok ortada sen bu kadar dikkat etmene rağmen geçmiyorsa doktorluk bişey var demekki sen değil o sana böyle davrandığı için utansın bence
Mduygum yaumutlardabiterse_2018 kahve cekirdegi ye arada karanfil dilini surekli fircala surekli su ic
selimgiray yaumutlardabiterse_2018 agiz kokusunu midedeki helicobakter pylori bakterisi meydana getirebiliyor bi arastir istersen