esma ygmr biz 4 aylığız, hamileyken büyük konuştum. Asla ayakta sallamicam, kendi kendine uyumaya alıştırcam dedim. Şimdi yarım saat ayakta sallamazsam asla uyumuyo kerata 🙄😄 ne güzel maşallah size. Kaç aylık?
ygmr esma benim.sallamam ayakda falan pek olmadi aliatirmadim gezmek istiodu hep ilk ayalr sonra bi ara hamaga alistirsim orda rahat eemez diye uzuldum uyuyordu ucinde sonra kucağında uyutmaya basladim 1 haftadir kendi uyuyo😊😊🤗🤗🤗
ygmr Deletedmom13 hamak ise yariyor fakat ben sallamak istemedim uyuyordu cok uyuyor hemende ama rahat edemiyor can donemiyoru yataginda uyusun istedim simdi şükür ki alistirdim yer yaninda yatiorm 5 10 dk da uyuyo
ygmr Gnazli yer yatagimiz var odasinda ben yatiorm bazen yaninda babamiz gorevde galan olunca ayri yatamiorm siz yatak odnzida denersiniz uyku saati gelince alio yataga koydum tabiki ilk alistirma bunalr yaninna da ben yattim 15 20 dk pis pis masaj oksama hemen uyumadi ama sonra eliyle falan oynadim oyle uyuya kaldi alisti😂
ygmr Gnazli bende sizin gibiydim hic uyuya kalmamisti 1 kez dus aldirinca minikken oda 10 dk yoksa berde buyudukce biraz degisiolar 🤗🤗
ygmr Sumeyyeabic amin cnm 8 ayligiz da yeni yeni aslinda hic ugrasmadim simdiye kadar az ugrassam belkide potansiyel vardi cocugumumda bilemedim😂😂
Regen ygmr benimki 35. Günden beri öyle 🤗 emziriyorum yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyor 😬 kedi gibi sesini bile çıkarmıyor 😄 ama tabi hala bi günü bi gününü tutmadığı zamanlarda oluyor 😄