birkediannesi Hanımlar merhaba 🤍 bebeğime kehribar kolye alacağım ama güvenilir nerden alabilirim bilmiyorum alıp memnun kaldığınız güvenilir bir yer var mi ? 🌼
Kusannesi birkediannesi instagramfa kehribarkolyecimm diye bi sayfadan aldım çok iyi bir kadın titizlikle yapıyor sahte değil, ipek kehribar, kehribar sepeti, drkehribar bunlarada bakabilirsiniz ama dediğim kadına bir bakın bence ilk
merveeker birkediannesi totsandmore dan aldım memnunum🌼 instagram sayfaları ve internet siteleri var. Ben sitesinden aldım.
Asafeymeninannesi birkediannesi Ben kuyumcudan almıştım. Türkiye’nin her bölgesinden sipariş alan,güvenilir bir sayfa. Kehribara dair paylaşımları yok lakin mesaj atarsanız yardımcı olurlar muhakkak. Ben bizzat gidip kendim almıştım İnsta sayfası:Lokmankuyumculuk
Meva_ Kusannesi Bende aldım o sayfadan ama pek faydasını gormedim gaz sancısı için denemek istemistim
birkediannesi fistikcisahap ebebekten biri almış tuzlu testte batmış sahte diyorlar ben güvenmedim oraya
Asafeymeninannesi fistikcisahap Bilgim yok açıkçası. İnsta üzerinden takip ederdim. Komşu şehir olduğu için görüp almak istedim 300 TL idi 250 TL’ye aldım 😊
Asafeymeninannesi birkediannesi Azı dişlerimiz çıkıyor ve çok rahatız elhamdülillah 😊 300 TL idi 250 TL’ye almıştık
birkediannesi fistikcisahap genelde internet siteleri Trendyol da falan da oluyor yine sen bilirsin ama e bebektekinin orijinal olmadığını çok duydum bende ordan alacaktım
miracinnannesii fistikcisahap trendyolda nissbebe markalı olandan aldım bende yeni kullanmaya basladık salyayı kesti bakalım
Aydantrk birkediannesi sofimaya sayfasından aldım sertifikalı olarak gönderiliyor güvenilir bir site 🤗💐
Dmlyln birkediannesi bende dün sipariş verdim instada kehribar kadın diye gir bak istersen çocuk oyuncular felan ordan almış sanıtım