Betulbekil deryatoprak benim bebeğim 4 aylık 180 yiyor doktora sormadım hiç kilosu 7400 internetten baktım 4 aylık 120-180 cc yazıyor
deryatoprak Sesem canı ıcınde olsun bebeklerımızın ben kıloya takmaktan vazgectım doktor bozdu benım moralımı her kılolu cocuk saglıklı zayıf cocuk hasta demek sankı saglıklı olsunlar yeter kı
Sesem deryatoprak kesinlikle öyle zaten prematüre doğduğu için sıkıntı etmiyorum normaldede etmezdim sağlıklı olsun yeter kilo alınır.
minikailemmm deryatoprak 4 aylıgız sadece mama gidiyoruz 3 saatte 120 veriyorum 4 saate cıkarsa 150 veriyorum
Umranomer deryatoprak canım benim bebeğimde 4 ay 19 günlük ben 2 saatte 100 veriyorum kilosuda 7600 dü en son daha tarılmamızada var bence bebegin belirti verir bittikten sınrada çekiyosa şişeyi yetmemiştir birdahakine biraz daha fazla yapıp denersin
Disisel deryatoprak kilo x gün içerinde iki saat ya da üç saat hangi arayla beslenirler ona boluyosunuz
Ciyonunannesii Yelda01 sabah öğle akşam veriyorum sabahları ve geceleri mide biraz aç olduğu için mama veriyrm öğlende takviye niyetine kaç aylık sizinki canım