mavisbebegim deryatoprak deneyerek öğrenebilirsin yeni 4 aylık olduk 100 ml içiyor bazen 90. Kesin 100 ml yapıyorum ( 3.5 ölçek ) 5 aylıksa 100 125 Ml içer diye düşünüyorum 😊
Yelda01 Ikrazumra19 merhaba mamayı hangi aralıklarla veriyorsunuz ? Gün de kaç defa yani bu ara benimde kızımın adı ikra🌸😍
Ikrazumra19 Yelda01 gun icerisinde %90 mama aliyor zTrn onun harici tadim yaptigimiz seyi aliyor 1 ogun gerisi hep mama
deryatoprak Yelda01 işte ben de aynı durumdayım sımdıye kadar anne sütüyle gittim sadece artık meme+mamaya gecıyorum
Ciyonunannesii Yelda01 sabah öğle akşam veriyorum sabahları ve geceleri mide biraz aç olduğu için mama veriyrm öğlende takviye niyetine kaç aylık sizinki canım
deryatoprak mavisbebegim ılk kez meme+mama deniycem de memeden ne kadar gelıyo emın olamıyorum ne kadar versem ıccek gibi benim oglan kronik aç bir bebek🙈☺️
Sadiyealp deryatoprak 120 150 😊 tabi bu bebekten bebege değişiyo benim dana 10 ay 24 günlük 150 200 arası içiyo fazla yapınca bitiremiyo
Disisel deryatoprak kilo x gün içerinde iki saat ya da üç saat hangi arayla beslenirler ona boluyosunuz