Dogalice Zeynocemre Smilac’tan çok memnun kalmıştık biz.Gazı olsa da kendiliğinden rahat çıkartıyordu.Sma da eskilerden mama onunda çok iyi olduğunu duydum.1 kutu denedik ilk kez olmasına rağmen gaz yapmamıştı.
Cesurefe Smilac smilac smilac 4 bucuk aylik oglum her gun deli gibi mama arastirdim.artik gozlerim buğulu görmeye baslamisti ekrana bakmaktan.bir gü okudugum bi makalede benim gibi cani yanan bi adamcağiz arastirip yaziyor.butun mamalarin icerisinde PALM YAĞI hurma yagi bulunmakta bunlar bebege gaz yapan yaglar ama ısrarlada bunlar mamalara konuluyor nedense.bu yaglar bir tek similac ta yok.kesinlikle tavsiye ederim kullanmaya basladiğimizdan beri bicakla kesmissin gibi bitti gaz sancilarimiz ve piyasada ki bir cok mamalara gore bi tik daha uygun fiyatli.
Elifasel NarminaAbdullayeva bnde sma kullaniyorum 3.5 aylikken basladim sma sma optipro arasindaki fark ne biliyomusunuz bn sma gold sistem kullaniyorum bidaki kutuyu optipro olandan alsam diyorumda
NarminaAbdullayeva Elifasel ben yenidogdugunun sabahindan kullaniyorum. SMA gold. 4 gun sonra 6 ay olucak. Bi kac gun once SMA pro aldim. 6+ ay icin . 6 ayina gectiginde onu kullanicam. Nasil oldugunu bilmiyorum daha. Ama SMA gold bize iyi geldi. Problem yasamadik.
Cesurefe Zeynocemre similac ı bi dene istersen her cocuk farklidir bana iyi geldi diye size de iyi gelecek diye bi kayde yok ama en azindan gaz yapan yaglar yok icerisinde denemeye deger
Selbigkkyavci Zeynocemre Bize doktorun tavsiyesi en az gaz yapan en iyisi Bebelac gold nutri konfor kendi çocuğunuda bunu kullanmış
-erCansu- Zeynocemre 60 veriyorum doktor kendi belirleer dedi.. bazen yetiyor bazen hepsini icmiyorr :)
Minikpofuduk Zeynocemre yo seker yok oyle bisey olsa neden doktorlar ozellikle yenidoğanlara onu onersinki