-erCansu- Zeynocemre canim gunde bi yada 2 kez veriyorum meme+mama yapiyoruz bi ayda bi kilo aldı.. aama surekli kullanan arkadaslarimda güzel kilo aldirdigini soyluyorlar❤
Nisa0987 İKi ay sma kullandm daha sonra bebevitaya geçtik daha rahat yapıyor tuvaletini sma biraz daha katı geldi bebeğime
Minikpofuduk Zeynocemre ilk zamanlar aptal kullanırdım bebegim sevmedigi için ve sütümde yetiyodu bıraktık ama mama verdiğim zamanlar hiç gaz sıkıntımız olmadı sizde deneyebilirsiniz hatta yenidoğan yogun bakımlarda bile mama olarak aptamil veriyo cogu yer
Zeynocemre Zmrasevgi ya annr sütü de veriorum zayıf kaldıgı için mamaya basladım yani hem emzirme hem mama su verilir mi ki
-erCansu- Zeynocemre 60 veriyorum doktor kendi belirleer dedi.. bazen yetiyor bazen hepsini icmiyorr :)
Minikpofuduk Zeynocemre yo seker yok oyle bisey olsa neden doktorlar ozellikle yenidoğanlara onu onersinki
TgcDvc Zeynocemre 3 bucuk aydır sma kullanıyorum hiç bi problem olmadı cok şükür doktor önermişti anne sütüne en yakım boşa şişirmez dedi fiyat olarakta diğerlerine göre daha uygun
Dogalice Zeynocemre Smilac’tan çok memnun kalmıştık biz.Gazı olsa da kendiliğinden rahat çıkartıyordu.Sma da eskilerden mama onunda çok iyi olduğunu duydum.1 kutu denedik ilk kez olmasına rağmen gaz yapmamıştı.
Cesurefe Smilac smilac smilac 4 bucuk aylik oglum her gun deli gibi mama arastirdim.artik gozlerim buğulu görmeye baslamisti ekrana bakmaktan.bir gü okudugum bi makalede benim gibi cani yanan bi adamcağiz arastirip yaziyor.butun mamalarin icerisinde PALM YAĞI hurma yagi bulunmakta bunlar bebege gaz yapan yaglar ama ısrarlada bunlar mamalara konuluyor nedense.bu yaglar bir tek similac ta yok.kesinlikle tavsiye ederim kullanmaya basladiğimizdan beri bicakla kesmissin gibi bitti gaz sancilarimiz ve piyasada ki bir cok mamalara gore bi tik daha uygun fiyatli.
Elifasel NarminaAbdullayeva bnde sma kullaniyorum 3.5 aylikken basladim sma sma optipro arasindaki fark ne biliyomusunuz bn sma gold sistem kullaniyorum bidaki kutuyu optipro olandan alsam diyorumda
NarminaAbdullayeva Elifasel ben yenidogdugunun sabahindan kullaniyorum. SMA gold. 4 gun sonra 6 ay olucak. Bi kac gun once SMA pro aldim. 6+ ay icin . 6 ayina gectiginde onu kullanicam. Nasil oldugunu bilmiyorum daha. Ama SMA gold bize iyi geldi. Problem yasamadik.