Ezeynep Kızlar bebeğim 1 ay 9 günlük geceleri kaç kere uyanıyor bebişleriniz benim yatınca 4 saat kalkmıyor acıkmıyor mu acaba içim huzursuz😯
-erCansu- Ezeynep benim oglumda 1 aylik mubarek hic uyumuyor ya.. kiskaniyorum siz boyle yazinca 😂 cani skıldıkca meme istiyor kopacak vallahi
Nily Ezeynep artık büyüyor sarılığı falan geçtiyse çok bölme uykularını annesi:) 4 saat ideal bence . Sütünde yeterli ise emdiğinde doyuyordur. Uykuda çok çok önemli
Fulya0512 Ezeynep Ezeynep benimde bebeğim 1 aylık doktorum 3 saatte bir emzir dedi 4 saat gece için cok ideal içiniz rahat olsun ☺️
Fadimr Ezeynep öylesmaiçim rahat etmiyor bir ay her 2 saatte bir uyandırdım 1. Ay kontrolünde doktor uyandırma kendi uyansın dedi ama içim rahat etmiyor ya kan şekeri düşerse uyanamazsa die 2 aya kada kadar böyle yapacağım sonra kendi uyansın🤣
-erCansu- Ezeynep heheh napalım beyefendi izin verdigi surece uyuyabiliyoruz yarim saat bi saat en cok 1 bucuk saat 😂😂😂 bikere banyo yapinca 4 saat uyumustu cocuk bayildi sanmistim zorls uyanmisti 😂 simdi ysptigi banyolarada inanmiyo fsrketmiyo onun icin
Ezeynep Fulya0512 Annelik anlatılmaz yaşanırmış gerçekten çok güzel Rabbim acılarını göstermesin 🙏🏻 amin
Nily Ezeynep bebek bakımı diye aratıyosun değilmi. Arka planında biberon resmi var. Android olmicak ama apple store dan bakınca çıkıyor olması lazm
Nily Ezeynep Nily emzirme ve bebek takibi yazınca ikinci sıradaki Baby tracker & breastfeeding yazıyor Yanlış bilgi için pardom. Ben indirdiğimde ücretsizdi umarım hala öyledir
fatmaFf Ezeynep O zaman iyi emip uyuyordur çünkü aç olduğunu bilebilecek durumda bebisiniz. Benimki de 1ay 8 günlük bazen memede uyuya kalıyor az emdiği için hemen uyanıyor yarım saate. Ama çok emince 2 saat max 3saat uyuyor