Edabilen Sinif177 merhaba babıldama süreciniz nasıl oldu yazdıklarınızın aynısını yaşıyorum ve endişele dim
okuyananne222 Sinif177 merhabalar Benim çocuğum 17 aylık iken babıldamaya başlamıştı. Google’da araştırırken karşıma çıktı postunuz, çocuğunuz kaç aylıkken babıldadı merakımı hoş görün.
okuyananne222 Bahcedehanimeli merhabalar, Çocuğunuz babıldamaya ne zaman başladı. Konuşuyor ise, süreç nasıl işledi yani mırıldanma evresi- babıldama süresinden vs ne kadar zaman sonra konuştu 🌸
A2B4 Merhaba benim oğlum da 5 buçuk aylık babildamio.gı,gi,agu,agı gibi şeyler diyor.ama girtlaktan daha çok gı diyor.napicami sasrdim
A2B4 okuyananne222 Tabiki farkındayım ama nette ve bazı bebeklerde erken başlamış endiselendim sadece😫
A2B4 Sinif177 Merhaba benim bebeğim 7 ay 15 gunlukken babildadi şimdi 8 aylık olduk.babaildamayi unuttu.bebeginiz hatrladi mi tekrar endiselendim bebeğim için
Gamzearpks A2B4 merhaba benim bebeğimde aynı 7 buçuk aylıkken başladı şimdi 8 aylık bıraktı bebeğiniz babıldamaya geri başladımı