Badeee MSG102915 evet sadece agzını yuvarlak yapıp boğuluyormus gibi oluyor suratı o an nefes alamadıgını anlıyorsunuz.öksürük aglama vs hiçbirsey yok. Kimse bebeğini yalnız bırakmasın bu aylarda bence. Daha sabah oldu aynı şey çıldırıcam yakında korkudan. Kucagıma alıp karnına basıyorum ters cevırıp öyle gecıyor. Ya sabır inşallah bır an önce gecer bu durum buyudukce
MSG102915 Badeee inşallah bende bırakamıyordum kendi kendine öksürmeye başlayınca telsiz koyup bıraktım yine ses gelmesin koşa koşa odaya gelirim hemen. Bazen oynarken uyuya kalıyor çocuğu uyandırıyırum korkup kucağıma alıyorum oda uyanıp korkuyo. Annelik zor bişey gerçekten sabır lazım bende aynı şekilde bi gün aklımı bırakıcam biyerde.
Badeee MSG102915 benımkıde gece tıkanıyor hemen sıçrıyorum uykudan bile uyanıyorum o an. Kaldrdığım gibi çevırıyorum bebişim şaşırıyor nefes almaya basladıktan sonra hemen gerı uykuya dalıyor🐥
Elizan28 Badeee canim o bendede oluyodu ve hala oyle . Gece oldugunu bile bilirim . Simdide biseye heycanlansin tikammniyo, elini agzina sokuyo tikaniyo,oyuncaklarla oynuyo tikaniyo 🤗 korkmayin bebekler kendini biraz buyunce kurtariyor
Badeee [bilinmeyen] öksürdüğü zamanlarda oluyor diğer bebekler gibi öksürerek kendını kurtarıyor o farklı bır durum.bu bahsettiğim daha farklı yutma ile ilgili öksürükle ilgisi yok.yutma refleksi ile ilgili bir şey belkide...
MSG102915 Badeee oy kuzum. Bizimde öyle olmuştu ilk zamanlar sonra gece olmamaya başladı işte biraz zamana ihtiyacınız var. Onun bu duruma alışıp kendi çözebilmesi için.
Bisaniye Badeee bugün kontrol vardı doktor tükürük olabilir dişe hazırlık dedi 😂 hemen çıkmaz ama tükürük salgılar dedi
Denizada Badeee emzirdiktrn sonra gazının çıktığına emin misin eğer eminsen bebeğini hep yan yatırmalısın sırt üstü yatış problem yaratabilir
Babygirly Badeee ya bizim bugün 2 aylık oldu acayip salya yoğun bir tükürük birikmeai oluyor tükürük uzuyo ağzında yutmakta zorluk çekip boğuluyor 2 oldu bunu yaşıyoruz çok korkuyorum bende 😞😞