Dmrmry 17 günlük hala memeyi istemiyor kaşık biberon, enjektör, çay kaşığı denedik olmadı mecbur biberonla veriyoruz hem biberon hem meme emer mi en geç ne kadar zaman sonra memeyi tutmasını sağladınız bir kaç aylık olduğunda emer mi 🥺
prensesannesi4 Dmrmry biber meme reddi yapar benim bebeğim de biberona alıştı bir daha memeyi almadı şu an 3 aylığız. Size tavsiyem hayatınızdan biberonu çıkarın kaşıkla verin enjektörle verin ve geceleri uyurken memenizi teklif edin
Deletedmom896 Dmrmry biberondan uzak dur gerekirse enjektör yada silikon meme ucu kullan biberona alışırsa çok zor bırakması
Zeynepink Dmrmry benim bebeğim 15gün boyunca mememi kabul etmedi onun icin icin aç kalıyordu en sonunda mama verdim biberonla bi sabah bebeğim aç maması soğusun dedim bi deneyim belki mememi kabul eder dedim ve gerçekten hiç bi zorlama yapmadım kabul etti şuan 40günlük olduk hem mama veriyorum hem meme
esmaynyl Dmrmry biberon ve emzik meme reddinin düşmanı başka türlü vermeye çalış ben 5 ay uğraştım ve yendim
Busramusti prensesannesi4 bizde 3 aylığız oğlum da biberona alıştı bi daha almadı beni hep sağıp veriyorum
Elifdaghan Benim sütüm doğumdan üç gün sonra geldi sürekli sağarak getirdim fakat bu süre zarfında bebek aç kalıp sarılığı yükselmesin diye mecburen mama verdik. Önce biberon vermedik şırınga ve kaşıkla verdik bu sırada tabi sürekli emzirmeye çalıştım ama oğlum kabul etmedi. Derken doyması için biberona mecbur kaldık mama ve sağdığım sütümü biberonla vermeye devam ettim. Bu şekilde bir buçuk ay geçti ve sürekli teklif etmeme rağmen memeye yaklaştırdığım anda kıyameti koparıyodu çook zor bi süreçti ama vazgeçmedim ve sonunda başardım memeyi kabul etti dört aylık olana kadar mama meme devam ettik sonra yavaştan mamayı kesip daha çok emzirdim dört aydan sonra tamamen mamayı bıraktı. Şuan bir buçuk yaşında ve meme bağımlısı😁 yani azmin sonu zaferdir sütün olduğu sürece vaZgeçme kabul edecektir bebeğin🥰
Dmrmry Elifdaghan hangi marka biberon kullandınız çok istiyorum emmesini ama memeye götürdüğüm an ağlamaya kendini itmeye başlıyor
Alms-topcu-1410 Elifdaghan Gerçekten miii, ya benim de bebeğim böyle, uğraşıyorum ama memeye götürünce çığlık atıyor
Elifdaghan Dmrmry yani belli saati yoktu tabiki acıktığı zaman önce biberon vermek yerine memeye götürüyodum çok ağlıyodu. Böyle böyle zamanla tuttu memeyi ama bu arada hep sağdım sütümü hem mastit olmamak için hemde bebek emerken biberon gibi çok süt gelmesi için
dontsleppyunhappy Dmrmry çok aç olunca memeyi kabul etmeye biliyor. Mamayla biraz doyurduktan sonra silikon göğüs ucu kullanın. Benimde 15.gündü yavaş yavaş mememi tutmaya başladı, hala mama ve meme olarak gidiyorum sütüm yetersiz.
Elifdaghan Dmrmry Tommee tippee diye bir marka benimki amerikadan gelmişti sanırım şuan türkiyede de satışı varçok iyi bir biberon içindeki aparatlarından dolayı asla bebeğe gaz yapmıyo. Ama ondan önce bir ay avent kullandım o da iyiydi bi sıkıntı çıkmadı
AlinNisam Bizimkide bugun 15 gunluk olucak biberondan süt içiyor memeyi tutmuyor sütüm cok ıyı gelıyordu dün sütten dolayı ateşlendim serum taktılar ıkı gundur sütüm de cok azaldı serumdanmı anlmadım bu durum basına gelen varmı?
Ebru52 AlinNisam çünkü biberon meme reddi yapıyor bebek yorulmadan gelen sütü istiyor birde gaz skntisi felan varsa eğer bir an önce destek alın emin olunama ve biberonla uğraşmak istemezsinzi
Tubakvkkvk AlinNisam bebeğiniz emmediğinde sütü boşaltmanız gerekiyor sağarak yoksa biriken süt enfeksiyon oluşturuyormuş mastit denilen şey oluyormuş . Aynısını bende yaşadım benimde sütüö azaldı malesef bol bol emzirin yada sağım sütünüzü
Mltmrzgari Doğum yaptığım hastanede emmeyi öğrensin diye eksik vermişti. Bende bi 3 4 gün sonra meme redddi yaşadım. 16 gün uğraştım. Kazandım. Ama tabi ne eksik ne biberon. Ben sütümu sağdım şırınga ile verdim. Her açıklığında da yarim saat uğraştım meme icin.olmuyor şırınga.. en sonunda kazandım. Ilk bir ay önermiyor zaten kimse emzik biberon falan. Çocuk memeye alıştıktan sonra diyorlar. Biberonda nuk markaya bi bakın emzik kismi eğimli bide mamajoya bakın mesela emzik kısmi düz. Işte siz sonrasinda düz olanı tercih edeceksiniz. Birde agiz kısmi genis olsun dar olmasın. Olacak güzel annecim sabret pes etme..
Ebru52 Mltmrzgari emzik ve biberon başlı başına meme reddi sebebidir 1ay önermiyor değil . ! Bebeğinizi kandırmayın bir bebeğe ilk söylenen yalan emziktir 2tane gerçek memeye sahip bir insan neden bebeğiyle arasına plastik parçası soksun .
Miracimmm Dmrmry biberon sakin verme memeyi bida almaz hemen biraktir benim çocuğumda çok meme reddi yaşadım ama pes etmedim yendim
Ebru52 Dmrmry emzikte kullanıyor musunuz. Ten tene temas yapın duşta emzirmeyi deneyin zorlamayın uykulu hallerde iken verin
Loli Ebru52 bravoo bende bunu desteklıyrum zaten emzıgı emmeleri başlı başına sacmalkk bana emzk ver dedıler onlar oyle dedıkçe memmı cıkardım verdm. Nasıl kıyıyrlar cocuklarına bılemıyom
Ayseee27 Bizimkide biberona alışmıştı ama 40 ından sonra biberon meme almaya başladı hala aynı gidiyoruz hatta şuan çoğunluk memeye dönüyor gibi 3 aylık olduk
AlinNisam Ebru52 sütüm kesildi sagamıyorum eskısı gıbı biberonun red ettıgını bılıyordum süt neden kesildi anlamadım
Kizimmmmm Dmrmry tam 23 günlükken kızım birden emmeye başladı ve biz şok. Önce biberonu verip arkasına hemen mememi veriyordum.Emzirmeden önce süt sağma pompası ile göğüs uçlarımı çıkarıyodum. 23. Gün emmeye basladi.
Gamzeymen55 Ben zorlamadım sağıp avent biberonla verdim..Arada zorla annem kafasını tuttu bi defa falan emzirdim 2-3 günde bir şuan 26 günlük emziriyorum arada sağıp biberonla veriyorum çalışmaya başlayacağım o yüzden