Nazimmm Aysuma teşekkürler ben de doktorunu değiştirmek istiyorum telefonlara dönüyor mu? Uyku düzeninde Yemek pobleminde yardımcı oluyor mu bu tür konularda da?
Aysuma Nazimmm evet canım yardımcı oluyor wp üzerinden 1 hafta önce gittim bn Rutin kontrole Dediniz gibi uyku yeme problemimiz var demişti ki uyku için günde 2 defa dışarı çıkartmamız lazım 🌸 yemek de sıcaklardan dişten dolayı 💫
Annesinin_prensesi Bryumakmutluluk evet çok güzel ilgileniyo temiz bı ortam bende kızımı doğdu doğalı o doktora götürüyorum
Deletedmom379 Ankarali bende o doktoru buldum ama endişeliyim. Nasıl bı doktor sürekli ulasabiliyor muyuz numarasını veriyor mu bir de her soruya sakinlikle cevap veriyor mu acaba 🙏🙏 son olarak ta muayene ücreti ne kadar 🤗🤗
Ankarali Deletedmom379 muayene ücreti biraz fazla işte 160 TL numarasını veriyor mesaj atman lazım geç de sa cevap veriyor mutlaka her soruya çok sakin cevap veriyor
Bryumakmutluluk Ryhnmhmttuna rica ederim canım Google da çıkıyor zaten numarası vs ordan bulabilirsin 😊
Deletedmom379 Ankarali hastanenin sendika indirimi var mı acaba. Benim gittiğim önceki hastane de muayene ücreti 140 tlydi ama eşim askeri personel olduğu için TSK indirimi vardı a life ta da böyle bişey var mi acaba
Ankarali Deletedmom379 evet var sanırım orda çok denk geldim sendika indirimine, emin olmak için arayıp sorabilirsiniz de
Ankarali Deletedmom379 başka Dr da var eşi de var aynı hastanede ve Çağlar beyin muayene ücreti bu kadar pahalı sadece diğer doktorların 115 TL falan