Zalimsin elbette agliyo canim.
Eger esin yardımci ise geceleri seni görmesin esin ilgilensin.
Yoksa oyalicak biseler bulucan. Aglama krizi oldu bizim de 2 gün ama yarim saati sürmemistir. Camdan baktir komiklik yap sevdiği biseler degisik şeyler ver eline normalde vermediğin bir esya mesela salla yeniden uyumasi icin.
Icerse biberonla süt ver meyveli sut fln ne olursa hani bırakana kadar
Benimki hic bise almadi mesela ne biberon ne bardakla süt su icirdim isterse öyle kola gelsin 🤗
Sevdim oksadim sarildim hep ona hep sen büyüdün abi oldun yavrum artik süt bitti sana memeden dedim. Anlamasa bile bunu tekrar et ona her zaman. Emzik emerdi önceden uyumadan ondan verdim hala arada emer öylesine yani dis çıkardıkları icin buna ihtiyac duyuyolar çünkü. Kendini ikna et yavrum bebeklikten cikti büyüdü cok sukur diye kendiinle gurur duy hep bunu düşünür gözlerim dolardi ona bakarken🥰
Hala bazen vurur aklina mimeee tutuurur bende anlamazliktan gelip sen susadin mi aciktin mi fln deyip bise veriyom iste sende gündüzleri öyle yap ne kdr oyalarsan o kdr kolay olur gündüz once azaltarak biraktir hani 5 se 4 sonra 3e dusur fln. Ben birgunde karar verdiğim icin gogsum de sislik oldu 4 gün fln nane cayi ictim ama pek faydasi oldugunu sanmiyorum en iyisi buz masaji agri yaptıkça buzla masaj yaptım özellikle geceleri sukur atlattik iste 3 hafta oldu heralde bırakali darisi size🤗
Götürüyorsan parka götür gezdir yor fln karnini doyur uyur yani hep oyalican atlatican😉