ipekkizimm Eşim meslegi dolayısıyla sehir disinda bebegimiz 1 aylikken geldi ve gitti ancak 6 7 aylıkken gelebilcek. Ailemle kaliyorum suan Kızım babasını tanır mı geldiğinde alışır mı? bu durumu yasayan var mi aranizda tanimaz korkar diye endiseliyim 😔
Arasannesi ipekkizimm ılk geldıgınde belkı farklı bır yüz oldugu ıcın korkabılır acıkcası.asker eşi olan bır arkadasım var sınır dışında kışın gıtmıstı hala gelmedı.bebeklerı dogduktan sonra da 8 aylıkken gormustu bıraz buyuyunce o sorun kalmıyor ama ılk basta onlarda ıllakı yasamıstı bu durumu.ama bebek babasını cok sevıyor ozluyo az gorsede babasıyla dıyalogu cok ıyı
Selinasel ipekkizimm tanır canım merak etme anneye nasıl muhtaçsa babaya da muhtaç benim eşim kızım 40 günlükken Suriye’ye gitti geldiğinde 8 aylıktı sürekli watspdn görüntülü konuştuk ilk dediği kelime de baba oldu çok farklı bi bağ var aralarında allahım kavuştrsn tez zaman da
Mrs_Mert ipekkizimm kızım 5 aylıkken eşim göreve gitti 8 aylıkken geldi. Fotoğraflarda babasını tanıyo. Her gün defalarca görüntülü konuşuyoruz. Kızımın ilk kelimesi BABA. Hâlâ da babacı. İlk geldiğinde bi çekindi biraz ağladı ama hemen alıştı çok büyük bi tepki vermedi. Şu an 10 aylık. Gözümüzü baba diyerek açıyoruz 😍
Sinif177 ipekkizimm o bebeğin biraz huyuyla alakalı bence. Benim bebeğim mesela annemleri 5 aylıkken, kayınvalidemleri de 6 aylıkken gördü. Hiç ağlamadı. Kıkır kıkır güldü. Ama bazı bebekler de tam tersi yabancı gördüğü gibi ağlar.
ipekkizimm Arasannesi benim esim de asker gelince alisir insallah 😕 kacinci ayda insan ayirt ediyolar tanimaya basliyolar acaba
Arasannesi ipekkizimm 4. Ayda artık ıyıce herseye açık ayırt edıcı oluyorlar sesler görüntüler tam algı açılıyor anne baba yabancı ayırt edıyor
ipekkizimm Selinasel ayy benimde 40 gunlukken gitti canim 6 aylikken anca gelcek😔 insallah bizimde oyle olur rabbim ayirmasin cumlemizi 🙏
Zalimsin Başta hemen tanımasını bekleme ama zamanla tanır alışır benim kızım babasını nerdeyse beş ay görmedi ilk görünce beş dakika kadar bı kaçtı gözlerini kapattı sonra babasının kucağından peşinden ayrilmadi
ipekkizimm Sinif177 suan 2 bucuk aylik herkese guluyo tanimiyo yabancilamiyo ama tanidikca gorucez insallah sizin gibi olur
Mom16 ipekkizimm tanımaz ne yazık ki. Eşiniz gelince siz yanında olun birkaç güne alışır babasına da. İlk birkaç gün yabancılar. 4 ay ayrı kaldılar bebeğimle babası