Gurbetozkan Çok geçmiş olsun canım Rabbım evladınızı korusun, lütfen bpili çıkartırsa veya çıkartırsalar bizimle paylaşın
MerveC Asay kakasından çıkar tamam Ama her hangi bi etki yapmış mı boğazı yakıyormuş filan dediler çok korktum
Cansu331 Asay çok geçmiş olsun Allah korusun yavrularımızı ne zaman ne olacağı belli olmuyor çok şükür yapışmamış boğazına
Sibel48 Asay hemen doktora götürün hiç beklemeyin nefes borusunu yakabilir Allah göstermesin kalıcı hasar oluşturabilir umarım bir şeyi yoktur kuzunun🙏🙏
Sergl1425 Asay bnde toplu iğne yuttu korkusuyla gitmiştim röntgen çekildi çok şükür yutmamıstı ama bebek ihmale gelmşyo işte çok geçmiş olsun
kevsererturk Asay aman Allahim çok tehlikeli yuttugunu anladığınız anda soluğu hastanede almalısınız. Piller reaksiyona geçip yemek borusunu yakıyor ve ciddi hasar bırakıyor. Umarım bir sey yoktur bebeğinizde Allahim yardim etsin
Sibel48 Esra1986 size yazmadığıma göre siz neden cevap veriyorsunuz?forumun amacı birbirimize yardımcı olabilmek tersleyip cevap vermek değil…