Efeyavuz Asay öyle saçmalık mı olur hemen başka hastaneye gidin pil ciğere yapışıp eriyor Allah korusun kakadan çıkmasını beklemek ne alaka
Seda_123 Asay Nasıl kakasından çıkar derler yaa nasıl doktorlar onlar başka hastaneye gidin ihmal edilecek bişey değil bu
Sergl1425 Asay bnde toplu iğne yuttu korkusuyla gitmiştim röntgen çekildi çok şükür yutmamıstı ama bebek ihmale gelmşyo işte çok geçmiş olsun
Sdka27 Asay ya bal ywdirin sanki ole oluodu en kisa surede doktora gdn bnce eger yuttysa mideyi yakioms o Allah korusun
Asay Arkadaşlar gittik doktora zaten bekleyin çıkmazsa kakasında getirin tekrar dediler ama şimdi dayanamayıp götürücem yine
Asay Başka bir hastaneye götürdüm röntgen çekildi kan alındı yatış yapıldı pili gördüm malesef yutmuş
Cascas19 Asay şu forumda kimseyi linçlemem ama gerçekten 2 gün mü? Neyi bekliyorsunuz Allah aşkına çocuğun midesi yanar pil bu pil. Bunun ihtimali ile bile 15dk içinde acilde olmanız gerekiyordu allahım 2 günnn Allah korusun gerçekten… 😩
Asay Cascas19 Beklediğimi kim söyledi ?okumadınız herhalde yazdığımı gittim beklememi söylediler dışkısından çıkar çıkmazsa getir dediler sıkıntı bende değil acil ekibinde başka hastaneye götürdüm zaten bilip bilmeden atıp tutmayın
Cascas19 Asay okudum hanımefendi. Siz bekledim yazmışsınız. Hastane beklememi söyledi yazmamışsınız ki hastane bile söylese dava edilir gene beklenmez. Neyse geçmiş olsun.