Smyy09 Hayriye41 ya yumurta yapıyorum tavada peynirli yanına meyve falan yada yumurta sarısı muz peynir falan hepsini püre yapıp veriyorum
Hayriye41 Smyy09 evet yumurta muz felan yediriyorum yoğurtta çok seviyor aslında ama biraz farklı değişiik ne yapabilirim
Mom088 Smyy09 9 aylık bebekler için 10 kg çok ideal diye biliyorum maşallah rabbim bağışlasın. Benim kızım 1 aylık oldu dün kilomuz 5.400
Smyy09 Mom987 olsun sağlıklı olsunlar kilo falan inanın hiç önemli değil bende taktığım için sormadım öyle muhabbet olsun diye önemli olan sağlık 😊☺️
Mom987 Smyy09 Evet sağlık en önemli olanı. Benim yavrum iştahsızlık yaramazlık ve diş nedeniyle 1 kilo zayıfladı 😌
Mucizemm1 Ben bu kilodan cok dertliyimm sagligimiz sukur yerinde ama kilo aldiramiyrm kizima 4 aylik 5800 bayaa az napcam bilemiyrm fikir verin bacilar
feyza_sare Mucizemm1 aslında kilosu iyi canım ben ekgıdaya 4 ay 20 günlükken havuç ile başladım sonra bal kabağı verdim püre halinde ek gıdada düzelicektir🥰😘 bide bol emzir
Beyzazeynep Zeynep-hazar benimde kizim oyle yasindan once kilolalri daha fazla oluyor aonrasinda hareketleniyorlar zayifliyorlar sanirim :)
Kerevizkafa Ogullarinaasikannehiç sorma komşumun torunu oldu o şubat benim oğlum ocak doğumlu dedim bende şubat doğumlu olucaktı 1 ay erken doğdu falan ayak üstü muhabbet aaa ondan cılız demekki dedi 😳 cılızmı bence bu insanların bazısı da kör bnm oğlum öyle boğum boğum değil diyemi cılız oluyo zayıfta değil çocuğum insanları anlamak zor😒
Ogullarinaasikanne Kerevizkafa ben o muhabbeti 4 yıldır dinliyorum tatlım ben bıktım insanlar bıkmadı 🤷
Ceydakoruc Smyy09 kilosu gayet iyi bence 😊 benim kızımda 6 aylıkken 8200 68 cm di şuan 6 ay 17 günlük🥰