Smyy09 Herkese merhaba güzel anneler oğlumun kontrolü vardı 9 bucuk aylık 10 kilo 600 gram sizce zayıf mı sizin bebişleriniz kaç kilo şimdiden hepsine maşallah diyelim 🧿❤️
Ogullarinaasikanne _tospikannesi etraf bıkmadan usanmadan bakamamıssın yemem vermiyor musun deyip duruyor başka oldugu bişey yok 🤦🤷
Hayriye41 Benim kızım da 7 aylıkken 8 buçuk kiloydu şuan 8 aylık kaç kğ olduğunu bilmiyorum kahvaltıda neler yediriyorsunuz acaba
Smyy09 Hayriye41 ya yumurta yapıyorum tavada peynirli yanına meyve falan yada yumurta sarısı muz peynir falan hepsini püre yapıp veriyorum
Smyy09 Mom987 olsun sağlıklı olsunlar kilo falan inanın hiç önemli değil bende taktığım için sormadım öyle muhabbet olsun diye önemli olan sağlık 😊☺️
Kerevizkafa Ogullarinaasikannehiç sorma komşumun torunu oldu o şubat benim oğlum ocak doğumlu dedim bende şubat doğumlu olucaktı 1 ay erken doğdu falan ayak üstü muhabbet aaa ondan cılız demekki dedi 😳 cılızmı bence bu insanların bazısı da kör bnm oğlum öyle boğum boğum değil diyemi cılız oluyo zayıfta değil çocuğum insanları anlamak zor😒
Ogullarinaasikanne Smyy09 benim 4 yas 8 aylık oğlum 15.4 falan maşallah sizin bebeğinizin gayet güzel gelişimi