Deletedmom13 Arkadaslar her gun tikaniyor oglumun burnu her gun asprator kullanmak iyi degil diye biliyorum ama onsuzda açılmiyor ki siz nasil yapiyorsunuz.? Simdiden tsk ederim. Iyi aksamlar 😊❤
BusraElaa Deletedmom13 merhaba canım aspratorun zarari ne anlayabilmis degilim benim kiziminda burnu cok tikaniyo gunde iki defa bazende 3 defa kullaniyorum bence doğru kullanmak önemli çok asiri vakumla cekmiyorum ben mesela yoksa bebekler bilmez sümkurmeyi
Belmaeylul Deletedmom13 doktor kesinlikle kullanılmamasını kılcal damarları zadelediğini be çok kullanıldığında Allah korusun burnunun arkasında ödem olabileceğini söyledi ama maalesef sıkıp bırakmakla çok işe yaramıyor ara sıra yapıyorum
BhrAselFhr Deletedmom13 bizimkindede aynı sorun vardı canım biz buhar makinesinde bulduk çareyi eskisi kadar olmasada şimdi bile arada tıkanıyor o zaman serum fizyoljik skıp bazen bırakıyorum yumuşayıp kendi atıyor bazen çekiyoruz... ama buharı tavsiye ederim hem petek hem klimayla ısınan bi evde ilaç gibi geldi bize bile ☺️
Canangnr BusraElaa Burun içi kılcal damarlara zarar veriyor o nedenle olabildiğince az kullanılmalı serum fizyolojikte burun kıkırdağını erittiği için yine çok gerekmedikçe kullanılmamalıdır
Deletedmom58 BusraElaa evet sadece serum fizyolojik fayda etmiyor,banyo yaptırdığınızda burun kenarlarıyla oynayın o da işe yarıyor birde buradan soğanı duymuştum burunu açmakta etkiliymiş 1 soğanı dörde bölüp karanfil batırıp odaya koyuyormuşsun
alihakan BusraElaa ben de dün gece soğan koydum başucumuza . gece sayıklıyomuşum biri yemek yapıyo bu saatte diye 😂
milaseren alihakan hahahah hic gülesim yoktu bende gece alarm kurup kalkıp emzirmeden cocugun gazını cıkarmaya calısmıstım. Gazı cıkmıyor deyip yatırına emzirmedim dank etti🤦🏻♀️😄😄
Sibellaa Deletedmom13 gayet faydalı biz de kullanıyoruz sabaha kadar açık neredeyse hiç burnu tıkanmıyor
Deletedmom006 Sibellaa cok uzun sureli kullanilmamaliymis. Kuf mantarlari urermis odada. Oyuzden uzun muddet kullanmayin