Laproffessora Arkadaşlar merhaba, oğlum 31 günlük. Bugün doktorumuz biogaia damla verdi. Buzdolabında saklanması gerekiyormuş. Bebeğime verirken nasıl vermem gerekiyor ısı olarak? Oda sıcaklığında bekletip mi vermeliyim? Kullananların yardımına ihtiyacım var.
Saadetbelcim Laproffessora bana da bugun verdi doktor ve eczane 4hafta boyunca oda isinda tutup verebilecegimi soyledi
Papatya53 Laproffessora ben açılmamış kutuyu koyuyordum kullanmaya başladığım zaman oda ısısında bekletiyodum
Emir29 Üzerinde yazıyo o da ısısında 4 hafta onun dışında buzdolabinda saklarsaniz direk verin bişey olmaz ben direk dolaptan çıkarip verdim damla zaten ağzında istiyo onu direk yuttuğu bişe degil Laproffessora
Dilekkkkkk Saadetbelcim Hayır buzdolabının yumurta olan tarafında canım damlatır damlatmaz biz geri hemen buzdolabına koyuyoruz
Dodonay Ozgecan3 üzerinde nerede yazıyor. Prospektus da buzdolabında saklanması gerekitiği ama açıldıktan sonra oda ısısında 4 hafta kullanılabilecegi yazıyor.
Saadetbelcim Dilekkkkkk eczaneleer acilmadan once buzdolabinda tutuyor ozellikle gidip bilgi aldim 4 hafta oda isisinda kullanilabilir dedi
Zuzuu Laproffessora açmadan önce dolapta kalması gerekiyor açtıktan sonra oda sıcaklığında kalabilir herhangi bir sorun olmaz damlanın kutusunda böyle yazmış olması gerek