Dkk Bebeğim 2 aylık . Her altını değiştirdiğimde temizliyorum. Kaka yaptıysa kakask bulaşıyor mutlaka
Zeyneb27 benbirikimiyim eğer benim kastettiğim dudak içini her gün temizliyorsanız yapmayın, zararlı olabilir, netten okuduğum bi doktor ;dudak içlerini ayırarak temizlemeyin bakteri yok edici yani koruyucu doğal dengeyi bozarsınız yazmış
elaif Zeyneb27 ilk aylarda temizlenmesi önerilmiyor beyaz kalıntıların ama 6.ayından sonra doktorumun önerisi ile temizliyorum ve hiç ıslak mendil kullanmıyorum, pamuk ile temizliyorum
Zeyneb27 Duygusm bilemedim 🤷♀️ nette okudum doktor da dudak içlerini temizlemeyin, bakteri koruyucu doğal dengeyi bozarsınız yazmış
Deletedmom348 Dkk Islak mendilin en iyisini kullandım sorun Yaşadım. At çöpe dedi doktor. Pamuk’la ıslatıp sileceksin üretralara zarar veriyorsunuz dedi doktor. Kız bebeklerin vajinal kısmındaki özellikle beyaz kısım hiç alınmayacakmış
GramPozitifBakteri Zeyneb27 kaka bulaşmadığı sürece içine ellemem zaten birde ikide bulaşmasa üçte illa bulaşıyor temizliyorum mecburen ılık su artı pamukla
Ayklz Kaka krem birikintisi vs olursa su ve pamukla çok derinlere inmeden temizliyorum.Banyo esnasında sadece su ile yıkıyorum.Bunun dışında içinde biriken beyaz şeylere dokunmuyorum çünkü onların sık sık temizlenmesi ph dengesini etkiler.
Nebicimanne Zeyneb27 Krem kalıntısı olustugunda ve çok kaka yaptığı zamanlar temizliyordum kulak copunu islatip cok nazikce yapiyordum lakin büyüdü artık huylanıyor mu nedir elletmiyor bende zorlamıyorum banyo yaparken kukuyu da yıkayalım mi diyorum kendi izin verdiği kadar temizliyorum bol su tutuyorum bişey kalmıyor