Cansu-24 Iyi aksamlar arkadaslar Sizlere bir sey danismak istiyorum Ben almanyada yasiyorum Bebegim 7 aylik 1 haftadır boynunu germemi Desem ekşi bir şey yemişte tiksinmiş gibi mi Desem bir hareket yapiyordu doktora götürdük normal tik denildi 2 ayrı doktor baktı biz korkuyoruz tabi doktora sorduk epilepsi olabilir mi diye kendini sıkar gözlerini sabit yaparsa tehlike var ama bundan bişey olmaz denildi içimiz rahat etmedi İstanbul dan bir doktora gönderdim videoyu nöbet yada distoni gibi gözükür dedi pazartesi günü EEG çektirecez ama şuan o hareketini yapmıyor kafamiz cok Karisik Korkuda var Umarim temiz cikar sonucu 🙏 Başına Gelen varmı lütfen yardımcı olun
Pinkbery Cansu-24 geçmiş olsun. Ama banada normal gibi geldi anlatmanızdan Bir dönem belki denk gelmiştir o sekilde🤷 bende kızımı ayaklarını sıkıyor diye goturmuştum norolojiye. Bizde eeg cektirdik cok sükür bir sorun cıkmadı. Yaptırın iciniz rahat etsim🙂 iyi düşünün iyi olsun Bebekler gercekten bazı dönemlerde garip harkeetler yapıyorlar. Ve bi sürede tekrarlıyorlar. Tabiki en güzeli doktora danışmak😊
SemraHakan Cansu-24 kuzum cok gecmis olsun..insallah siz yaniliyorsunuzdur❤..bu belirtiler ustune yogunlasinca diger normal hareketlerini gözden kaciriyorsunuz belliki..icini ferah tut ve bolca dua et
Deletedmom348 Cansu-24 kümelenen hareketler mi peki bunlar. Mesela biraz zaman geçtikten sonra yine oluyor mu aynı gün içinde? Birde bölgesel mi sadece? O an tüm vücutta bir hareketlilik oluyor mu? Biz gitmiştik. Doktor bize beynin kırkı 3 ayda çıkar. 3 ay sonra tekrar gelin demişti. Ve şunu eklemişti mesela anlık bir kez elinden bişey düşürdü bu bile nöbet olabilir demişti. Çok iyi bir profesör. Bilgisine güveniyorum
Cansu-24 Pinkbery umarım temiz Çıkar eşimle sersem gibiyiz gözümüz hep üstünde normal yaptığı hareketleri bile gözümüze dokunuyor allahım yavrularımıza sağlık versin
Demrhan Merhaba benım oglumda 11 aylık boynunu germe solötarafandogru bırmhareket yapıyor tıtrıyo gibi biizmde doktorumjz tik dedı ustune gitmeyln kalıcı olmason dedı egg sonucunuzu burdam paylasırmısnız bende bır norloga sordum egg gerekır amaöonemlı bırsey deıl dedı bende beklemedeyımmgecer dıye
Cansu-24 Demrhan Demrhan aynen çok hafif titriyor gibi tabi paylaşırım şuan yapmıyor zaten umarım yapmazda 🙏🙏
Demrhan Anne13 benımkide strese girdimi ve tuvaletını yaptıktan snra daha cok yenı oyuzden beklıyorum gecer dıye
Cansu-24 Anne13 evet evet sinirlenince yapıyordu acıkınca yada tuvaletini yapmak istediğinde bende farkettim o yüzden aglatmamaya çalışıyorum şuan
Demrhan Cansu-24 siz doktoro götürdünüzmğ biizm doktorumuz tik üstne gitmeyin epilepsi boyle olmaz dedı
Cansu-24 Deletedmom348 bir hafta kadar günde 2-3 defa oldu sağ ve sol tarafı boyunda vücutta bir kitlenme olmadı sadece boynunu tuhaf bir hareket yapıyordu
Demrhan Cansu-24 merak ettim şimdİ aynısı aynısı bizdedeki pzartesi haberleşelim ama birsey cıkmıcaktır eminim ben kactane norloga attım vıdesounı onemlı bırsey deıl dedı bende beklıyorum bıraz daha devam ederse cektiricem
Deletedmom348 Cansu-24 Canım çocuk nörolojisine götürsen iyi olur. Ben de şüphelendim götürdüm içim rahat etti
Erdemimm Benim oğlumda 2bucuk aylık ve başını sallıyor sürekli yaşlı amcalar gibi, nörolojiye gittik dün eeg ve kafa ultrasonu yaptılar temiz çıktı çok şükür. Hiç böyle birşey gördünüz mü ya da duydunuz mu ne zaman geçer acaba
Cansu-24 Erdemimm canım bizdede vardı başını sallama ara sıra hala yapıyor 7 aylık doktora gittim normal denildi