bircocukannesiomom Tgce16 tamam doğru ama o uygulama açık iken olur bitek. Ama ben uygulama’dan çıkınca kamera kendini kapatıyor normalde. Ve ben uyurken gece kendiliğinden kamera açıldı 😱
Tgce16 bircocukannesiomom uygulama kapalıyken de oluyor işte onu diyorum dene farkedeceksin biraz ışık algilayinca kirmizi ışık sönüyor, karanlıkta yanıyor bu iki işlem arasında tık diye ses çıkıyor
EmelMina duru_20 Geçen sene E bebek’ten Vtech marka BM 3200 model aldım. Çok memnunuz. Bebek olduğu içim özellikle Wi-Fi tercih etmedik. Ekran görüntüsü ses hassasiyeti oldukça iyi. Özellikleri araştırın isterseniz..
Srpx Motorola alma MBP854HD modelini kullanıyorum görüntü kalitesi HD değil, evin içerisinde çekmiyor ve internet bağlantısı çok sık kesiliyor. Fiyatlarıda anormal yüksek.
bircocukannesiomom Tgce16 ayyyyyy yemin eeeet kız bende şikayetçi olmuştum bunlara nasıl saydırdım özel hayatın ihlali var diye davacı olcam diye 😂😂😂 ışık da nerden çıktıysa gece gece ben uyurken Belkide sokaktan araba geçtiyse onu mu algıladı naptı kerata hahahaha 😂
Tgce16 bircocukannesiomom evet evet olabilir hemen tık edip o kırmızı ışık yanıyor veya sönüyor bende sonradan keşfettim 😄😄
Fasulyeninannesi duru_20 trendyolda xiaomi 360 var ona bakmıştım sonra hepsiburadadan yoyko aldım 199 liraya memnunum
H_e_y_o Fasulyeninannesi merhaba ben de bir haftadır kamera arayisimdayim ama bütçem uygun ürünlere yeter. Yoyko nasıl acaba eksi yönleri neler bir kullanici olarak sormak istedim de :)
Fasulyeninannesi H_e_y_o kurarken zorlandım biraz sadece onun dısında ıyı telefona baglanıyor sese harekete duyarlı bildiri geliyor
beybi11 Fasulyeninannesi merhabalar ben de aynı kamerayı kullanıyorum. Hassasiyeti düşürmeme rağmen en ufak bir harekette bildirim Geliyor sizde de öyle mi
Fasulyeninannesi H_e_y_o tek ben baglandım ama eşimi de kaydedebiliyorum bakıcıdan dolayı katdetmeyı denemedım ama esımı rahatsız olmasın diye gece gorusude fena degıl biz tavana monte etmedik henuz prizde uzak besıge yaklastırıp bakınca dogal olarak bulanıklasıyor goruntu ama isimi göruyot benım
H_e_y_o Fasulyeninannesi allah razi olsun üşenmeyip görüntüleri bile atmışsınız. Çok tesekkur ederim eşim gelsin de kararimizi verip alalim ins :)
bircocukannesiomom Tgce16 tamam ben onu biliyorum zaten gece görüşünden dolayı karanlığa geçiş yapınca tık edio böyle o ampuller kırmızı yanıoda ama uygulama telefonda açıkken yapıyor. Fakat uygulamadan çıkınca kamera kapanıyor (sende deöyledirr).. Neyse kamera kapalı iken kendiliğinden açılması beni rahatsız etti kuzum bilmem anlatabildim mi
Kezbansayc duru_20 bebevo vm901 ve vm903 bunlar wifisiz çalışıyor tam sizin dediginiz gibi. Ben bugun aldim 903 olan modelini 530tlye aldık tahtakaleden istanbuldan. Bakalım suanlik güzel
Fasulyeninannesi H_e_y_o önemli degil canım ben alırken danısacak kimsem yoktu yardımcı olmak istedim gece goruntusu karanlık ortam gece lambası vs yok
Tgce16 bircocukannesiomom uygulamadan ciksamda karanlıkta hep yanıyor benim o kırmızı ışıklar denemek için aynanın ledini açtım uygulama kapalıyken kırmızı ışık söndü, ışığı kapattım kırmızı ışık yandı ve uygulama kapaliydi