duru_20 Bebek odası için kamera önerisi olan var mı acaba ekranı olsun istiyorum hatta telefonda bağlansa iyi olır 🥰🙏🏻🌸
eced16 duru_20 bizim kameramız xiaomi 360. Çok memnunuz. Gece görüşü, ses kalitesi muhteşem. Kendine ait ekranı yok ama telden bağlanıyoruz. Fiyatı da çok uygun. Bebeğimiz için aldığımız en gerekli şeylerin başında geliyor :)
Tgce16 duru_20 Trendyoldan aldık 187 TL çok memnunuz ama şuan stokta gözükmüyor, telefondan baglaniyorsunuz gece görüşü falan gayet iyi bu fiyata çok çok fazla performans veriyor https://ty.gl/e0psxmp
BabyGroot eced16 duru_20 bizimde aynısından bende memnunum. Evimiz dubleks yatak odası üst katta o yüzden çok işime yarıyor aklım onda kalmıyor. Eşim gece nöbette olduğunda arada açıp kızımızı bile izliyor hatta 😊
duru_20 eced16 yaa bizde aldık onu bugün geldi ama wifi ile bağlanması kötü işte yanında alıp gidemiyorsun istediğin yere o yüzden iade edeceğim sanırım 😖
bircocukannesiomom Tgce16 canım bende bundan aldım. Yalnız şöyle bişey var ben son zamanlarda gece fişi çekiyorum… Bir kaç defa gece uyanıkm baktım ki kendiliğinden kamerayı açıp kapandı …izlediğini hissetmek çok kötü… Eşime dedim diyor ki fişi çek gece uyuyacagin zaman…ve kamera fişi takılı iken orda üstünü değiştirme
eced16 BabyGroot kesinlikle çok işe yarıyor, kameradan önce iki dakikada bir kontrol ediyordum uyandı mı ağlıyor mu diye 🙈 benim eşim de aynısı, ses ve hareket bildirimi gidince işteyken açıp bakıyormuş bize ☺️
BabyGroot bircocukannesiomom hiç denk gelmedim ben öyle hiç de aklıma gelmezdi öyle bişey ama ürktüm şimdi 😲
Tgce16 bircocukannesiomom canim bu dediğin şu olabilir, karanlıkken kamera kapalı dahi olsa kırmızı gece görüşü ışıkları aktif oluyor ve ışık gördüğü anda tık sesi ile o kırmızı ışık sönüyor böyle birşey mi oldu
bircocukannesiomom Symbol gece görüşü açıldığını fark ediyorum .. Sanırım hack’leyip girip çıkıyorlarKamer adan izleniyorum
duru_20 Sevgilimmm bende onu aldım ama wifi bağlantılı olduğu için gittiğin yere yanında götüremiyorsun o yüzden iade mi etsem diye düşünüyorum 😕
Sophie8 duru_20 bebek kamerası olanlardan değilde güvenlik kamerası tipinde olanlardan aldık. Dextel di sanırım markası evde olmadığınızda bile telefondan bakaniliyorsunuz.
ToprakinAnnesi @duru_20 ya bende almak istiyorumda bir şey soracağım. Kamera ve telefonun aynı wifiye mi bağlanması gerekiyor? Mesela işteyken evi göremez miyim? Yanınızda götüremiyorsunuz yazmışsınız gittiğimiz yerdeki wifiye bağlanmıyor mu?
Tgce16 ToprakinAnnesi benim paylaştığım kendi internetiz ile kullanılabiliyor yani işteyken evde değilken de kullanabiliyorsunuz
duru_20 ToprakinAnnesi yok yok bağlanıyor aynı wifiye bağlanmak zorunda değilsiniZ https://ty.gl/0dydee39 Mesela bu kamera al çık ne wifi ne bişey tak fişe çalışmaya başlıyor ben bu tarz birşey istiyorum sanırım misafirlikte bile kullanabilmek
bircocukannesiomom Tgce16 tamam doğru ama o uygulama açık iken olur bitek. Ama ben uygulama’dan çıkınca kamera kendini kapatıyor normalde. Ve ben uyurken gece kendiliğinden kamera açıldı 😱
Mom091 duru_20 https://ty.gl/xthtwn1g özellikleri çok güzel. Fiyatı da bedavaydı resmen. Tükenmiş görünüyor ama yakında güncellenir. Telefondan bağlanıyorsunuz. Dışarıda da izleyebiliyorsunuz. Çift taraflı ses iletimi, gece görüşü, video kaydı gibi bir sürü özelliği var. Hiç ümidim yoktu alırken ama çok beğendik😊