Aselhtc Merhaba anneler , doğum parası 300 tl aldım PTT şubesinde.. sanırım süt parası da veriliyormuş nereye başvuru yapmam gerekiyor acaba bilen varsa yardımcı olur mu lütfen
Synmannesi Aselhtc canım doğum parası kaç ayda yattı ben de ödeme aşamasında gözüküyor bu arada 170 ara süt parası için nereye başvuru yapmam gerekiyor de sigortalı çalışan kimse onun araması gerekiyor ben ev hanımı olduğum için eşiniz arasın başvuru yapsın dediler eşim başvuru yaptı onlar sana bir numara veriyor benim aklımdaydı ama unuttum orayı arıyorsun başvuru yapıyorsun hemen yatıyor bana 200 TL yattı ama doğum parası yatmadı 44 gün oluyor doğum yapalı
yeni-anne Aselhtc benmkide öleydi daha dün gidip geçtim. Eğer kamu personeliyse süt parası alınamıyormuş. Sadece doğum yardım parası alınabiliyor
Mervemrah73 Aselhtc hastaneden doğumhane servisinden sut parası için bi kağıt veriyorlar onu sgk götür ver 25 gün içinde 205 tl alırsın ptt’den canım ama sigortalı çalışan kimse o gitmeli eşinse o da olur
Celalefe Aselhtc sut parasi otamatikman ptt ye geliyo biz ordan aldik dogul parasi icin basvuru yaptik ama oni direk aldik
Annemmmm Synmannesi ödeme aşamasında gözüküyor sa yatırılmış tır Bizim de öyleydi gidip aldık parayı pttye gidin bnce 😊
Aselhtc Synmannesi Synmannesi canm bendede ödeme aşamasında yazdı … PTT ye gittim aldim parayı.. yani senin hesabında yattı gidip çekebilirsin..bu arada bende ev hanımıyım eşim çalişiyor yani süt parası eşime mi çıkıyor?
AltaysMommy Synmannesi benimde ödeme aşamasında yazıyordu gittim baktırdım yatmış çektim beklemeyin geri para dönüyormuş çekilmeyince
Okyanus54 Synmannesi git bi ptt ye sor canım benimde öyle yazıyordu ödeme aşamasında diye hesabım tanımlı hesabıma gelcek diye bekliyorum sonra gttim ptt ye sordum yatmış
Synmannesi Annemmmm PTT arasam sorsam olur mu ki bu arada sigortalı çalışıyor musun çalışmıyorsan eşin araması lazım
Smrhls Annemmmm doğum parasını nerden görüyorsunuz yatmış mi yatmamış mi doğum yaptigim ikinci günü baş vurmustum şuan 1 aylık olduk sizin ne zaman yatti
Zeyneb27 Synmannesi nereyi aradı acaba? Emzirme parası için başvuruya gitmeyip Telefonda oluyor mu yani
Mervemrah73 Aselhtc sigortası olan herkes alıyor canım eğer sen çalışıyorsan sen alırsın esin çalışıyorsa onun adına gelir
yeni-anne Aselhtc canım söle söylediler bana pttden doğum yardımı aldım ben süt parası için başvuruya eşim gittiğinde kamu personeli olduğu için olmuyor dediler
Synmannesi Zeyneb27 Canım eşimi arayıp sorayım hemen o numarayı arıyorsun başvuru yapıyorsun hemen yatıyor 144 sanırım diyor eşim ya sen 170 arasan onlar Bile şurayı ara diyor orası verdi bana da numarayı