Defnemerve Tugba6336 kulak tıkacı alın eczaneden çocuklar bi anda onkadar sese alışık değil travmaya sebep olmayın 😇
Tugba6336 Defnemerve ya öyle mi diyorsunuz. Ay şuan gitmek istemedim ama aylardır böyle bir etkinliğe gitmemiştim. Gurbette olunca biraz havamız değişir diye düşünmüştüm
Defnemerve Tugba6336 benim kuzenim yaşadı bu durumu kızı hala daha korkuyor 3 yaşına geldi düğünlerde durmuyor
Thesra LivaLiva Olmuş artık yapıcak birşey yok ders çıkardık en azından birdaha götürmiyeceksin😅 Bebekler hep aynı uyumak istemiyorlar zaten işleri güçleri anneyi çıkdırtmak🤭allah kokaylık versin hepimize
Acemi_ogretmen_annee Bebeğiniz sese karşı çok tepki veriyor ise hiç götürüp zehir etmeyin günü kendinize ve şuan hastalık dolaşıyor etrafta kime alma dur sevme diyeceksin kalabalık ve havasız ortam yazık bebeğine en iyisi bu soğukta sıcacık evde oturup bebeklerimizle vakit geçirme 😊
Nesemin16 LivaLiva bebekten bebeğe fark ediyor canım benim oğlum sese alışkın 1 aylıkken götürdüm gayette düğün boyunca uyudu.