LivaLiva Kızım beş aylık olmak üzere bugün düğün var akrabamızın ama götürüp götürmemekte kararsızım kalabalıkta hasta olur diye aöa annem bu kadar sakınma evden çıkarmıyorsun çocuğu diye kızıyor 🤦🏻♀️ Birde yüksek ses kulaklarını rahatsız eder mi bilemedim aranızda tecrübeliler varsa önerilerinizi alırım 💁🏻♀️😌
Thesra LivaLiva Goturebilirsin degisik bir ortam olur onada lakin insanlara sevmeleri icin izin verme
qulistann LivaLiva ben 3 aylikken götürdüm bi travma yaşadı resmen kızım sesten cok korktu kimi gördüyse agladı 5 dk anca durabildim eve döndüm cok pisman olmustum o seste biz eve gelince rahatsız oluyoruz bide minikler nasıl katlansın birdaha hic gitmedim gitmeyide düsünmüyorum büyüyene kadar 😊
[silindi] LivaLiva ben olsam götürmezdim. Kalabalıkta millet çoçuğun sevmek isticek bide. Eee salgın var zaten🤦🏻♀️
LivaLiva Thesra ah o insanlar bide laf anlasalar ben kimseye dokundurmuyorum zaten elleri ağzında sürekli ellerini dokunmayın diyorum inatla ellerini öpüyorlar gelenler bende zaten bu yüzden cekiniyorum 🤦🏻♀️
Tugba6336 Ben 26 Ocak’ta nişan var götürecem 4 aylık olacak o zaman. Bence değişiklik olur rahatsız olursa kalkarım. Ama oğlum beni ve babası dışında kimseyi görmüyor o yüzden
Defnemerve Tugba6336 kulak tıkacı alın eczaneden çocuklar bi anda onkadar sese alışık değil travmaya sebep olmayın 😇
Sibel3434 Ben götürmedim 5 aylık olduk.kayinvalideme bıraktım birakacaknkimse yok ise götür ama bu aylarda kalabalık istemiyorlar benim.kiz ev çok kalanlık olunca ağlamaya başlıyor
LivaLiva [silindi] en korktugumda o kalabalık 🤦🏻♀️ Millet de laf ediyor hep ben kızıma zaten dokundurtmuyorum bi sen doğurdun zaten bi senin çocuğun var diyorlar
ikos58 LivaLiva bence goturme 4 aylıkken halasının dugunune gıttık rezıl oldu cocugum resmen sımdı olsa asla goturmem
Thesra LivaLiva İşte ona fırsat bırakmadan çekiceksin hemen🤦🏽♀️Bende markete gittiğimde insanlar ellerine dokunuyor napoyorsunuz bebeğe dokunulurmu allah aşkına diyip çıkışıyorum 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
LivaLiva Thesra maalesef gittim gitmez olaydım kızım duruyordu o ben kucağıma alayım o ben alayım mahvoldum ya bebek o daha kucaktan kucağa mahvoluyor dedim ya bermiyorum resmen kucağımda çekip alıyorlar ver ver ver diye bebeğim büyümeden bir daha asla gitmem hemen gidip duş aldırıcam
Thesra LivaLiva İşte vermiycektim canım çekicektşn hemen hayır durmuyo lütfen diye ama olan olmji birşey olmaz merak etme duşunu aldır mışıl mışıl uyur bütün uykular onun olsun💜💜
LivaLiva Thesra vermedim vermedim resmen zorla cektşler elimden aglıyırdu zaten ağlıyor çoçuğum deyip geri cektim ama insanlar anlamıyor 🤦🏻♀️ Çok teşekkür ederiz ama maalesef daha duş alıp şöyle saatlerde uyudugunu görmedim 🙃 sıfır uyku 😅
Thesra LivaLiva Olmuş artık yapıcak birşey yok ders çıkardık en azından birdaha götürmiyeceksin😅 Bebekler hep aynı uyumak istemiyorlar zaten işleri güçleri anneyi çıkdırtmak🤭allah kokaylık versin hepimize
Oglumvebennnnnnn LivaLiva tam hastalık havası sakın gitme. Yeğenm geçen gün hastanelik oldu. Mikrop kapmış hastanede yatması gerekmiş
Deletedmom02 LivaLiva sesle yeni karşılaşacağı için belki sıkıntı yaşayabilirsiniz ama bence gidin değişiklik olur ama kimseye dokundurtmayon el TEMA’sı ile bile mikrop kapabilir hiç hasta olmamış Allah korusun hasta olabileceği havadan uzak durabilirsiniz
Deniss99 LivaLiva t1um anneler aynı demek ki benim annem de tıpatıp aynısını söylüyor alıştır şimdiden yoksa rezil eder çok sakiniyosun az hava alsin fln diyor gürültüye fln alışsın diyor haklılar aslında ama işte biz pimpirikliyiz 🤣🤣