Fatmanuraliatilla İki gün sonra oğlum 4 aylık olacak kafasında Konaklar var zeytinyağı ile karbonat yapsam erken mi olur
Ikrabebek Fatmanuraliatilla benim bebeğim 2.5 aylık. Badem yağı sürdüm 10 dk bekleyip bebek tarağıyla tarayıp banyo yaptırdım 2 kezde tertemiz oldu
Ikrazumra19 Fatmanuraliatilla karbonat degil de zeytin yagi surup bekletin ince tarak ilr tarayin geciyor
eslemsiii Fatmanuraliatilla ben bebek yağı sürdüm beklettim biraz hafiften kaşır gibi yaptım kafasını sonra yıkarken tarağıyla Tarayarak yıkadım saçını 2 kere yaptım geçti birdaha olmadı.
Esilanur Fatmanuraliatilla erken deil zeyfinyagı yap fırça tarakla berber taragı varya onla arkaya dogru bastırmadan tara
Ikrabebek Fatmanuraliatilla aktardan almıştım ben. Tatlı badem yağı. Kabızlık olunca da bi çay kaşığı içiriyorum. Doktorumun tavsiyesi
IrmakAliKerim Fatmanuraliatilla canım ben dün sadece zeytinyağı sürdüm yarım saat bekledim taradım tertemiz oldu baya çoktu
Fatmanuraliatilla IrmakAliKerim Bıngıldak kapanmayinca korkuyorum ama saç uzamasına engel oluyor konak
Minyyy Ben internetten araştırdığımda zeytinyağı sakıncalı diye okumuştum tam tersi mantar filan yaparmış kellik olurmuş diye okumuştum ama herkes zeytinyağını önermiş ben daha çok internette yazanı dikkate alıyorum ama ne kadar doğru bilemem 🙂