Biskusunannesi Slmnese yani ima ediyyordum zamanında kızım daha bir yaşını doldurmamıştı o zaman , benim çocuğum geç değil senin çocuğun erken yürümüş daha var zamanı diyordum baktım 14 aylık hala tık yok kuzumda , bi danışayım dedim sizlere ☺️
Biskusunannesi ElfYgt aynen dengesi şaşınca bile yüzündeki korkuyu görüyorum bebeğimin . İnşallah biraz zaman sonra yürümeye başlar kızım 😀 çok sağolun
ElfYgt Biskusunannesi rica ederim canım oyy kıyamam o ifade geldi gözümün önüne 🙈 oğlum da 13 ayda ilk yürümeye başladı 14 aylık olduk tamamen güveni geldi koşuyor bazen ama insan izlemeye doyamıyor o ördek yürüyüşü yaa😍 Herkese yaşatsın Rabbim ☺️
GoGirl Biskusunannesi gecte kalmamis daha 18 aya kadar normal benim oglum 13.5 yurudu gayet normal gordum hep.1 yasindan once yuruyenlere madalya takmiyolar gec yuruyen daha saglam yuruyor oglum simdi 5 yasinda kim erken yurumus kim erken konusmus disi ne zaman cikmis hepsi bos hepsi ayni
Biskusunannesi GoGirl öyle tabii ☺️Hepsi farklı haftalarda doğuyor hepsi farklı zamanlarda diş çıkarıyor emekliyor yürüyor. Biliyorum tabi ama parmak ucunda çok basıyor böyle kalmasından korkuyorum birazda , burda aynı durumları yaşayıp başarmış anneleri dinlemek iyi oluyor ama :)
Biskusunannesi ElfYgt amiin inşallaahh :)her yeni hareketleri insanı kendinden alıyor 😍 Rabbim sağlık sıhhat versin bütün bebişlere
Meryemeylul Deletedmom265 ben her bebekte oluyor diye birşey söylemedim doktor değilim bilmem bana ortapedi doktoru söyledi erken yürümemenin zararları da olabilir diye. Bence siz öyle herşeye yorum yapmayın derim.
Deletedmom265 Meryemeylul erken yürüyen bebeklerde demişsin az çok belirtmemişsin herşeye yorum yapmam neden batıyor size
Mertmete Biskusunannesi siz kendiniz bile inanmışsınız milletin zırvalarına sürekli biliyorum geç oldu demişsiniz.önce bi kafanızdaki geç oldu düşüncesini atın kulaklarınızı etrafa tıkayın.bence geç falan değil oğlum 16 aylık yürüdü şimdi durmak bilmiyor 🧿herkes 7 aylık yürüyecek değil büyük ihtimal yalan söylüyordur 7 aylık bebek daha desteksiz oturmakta zorlanır.kimseye yorum yaptırmayın herkes bir olcak rabbim izin verdiğinde yürür deyin gerekirse tersleyin.7 aylık yürüdü de ne oldu şimdi uçuyor mu deyin seçenek çok
Biskusunannesi Mertmete yani biraz yapımda yok , karşı tarafı kırıp üzüp cevap vermek 🤷🏻♀️ Her seferinde itinayla üzmeden cevap verdim o yüzden devamı geldi soruların😂 bu postumdan sonra kızım arada bir iki adım attı o yeter banaa 😁😁😂 devamı gelir inşallah
Begumke Biskusunannesi benimde oğlum 14 aylik ayni siziin bebeginiz gibi ellerinden tutmadan yurumuyor dun dr.a goturduj 18 aya kadar yurumesi bekleniyor dedi. Benim oglum anne baba bile demiyor. Bingildagi bile kapanmadi daha
Biskusunannesi Begumke bıngıldak içinde 18 ay bekleniyor 🤷🏻♀️ Bizimde tam kapanmış sayılmaz tırnak ucu kadar bişey kaldı . Herşeyin zamanı var demekki onu anladım ben
Musab44 Biskusunannesi bende 9 aylıkken yürümüşüm ve 1 yaşıma gelince annem beni bezden kesmiş. Anneme nasıl yaptım dediğimde hatırlamıyor😂😂 keşke benim oğlumda bana çeken yürüse. Ama ben emeklememişim direk oturduğum yerde komşumuz seslenmiş gel şeker vereyim demiş annemi tutup bi kalkmışım birdahadazaten kimseye ihtiyaç.duymadan yürümüşüm .
Biskusunannesi Musab44 yaa 1 yaş düşünemiyorum bezsiz nasıl olur 😂 maşallah size :)) darısı bebeğinizs size çeker inşallah 😂🥰
Mervehicip @Biskusunannesi benim kızımda 11 ay 13 günlük sürünme dahi yok amacıda yok gayret etmiyo hiç sorana diyorum sürünmeye niyeti yok yürümüyoda bu çocuk böyle niye yapmıyo demeyin ben alıştım sizde alışırsınız diyorum. Aslında bende çok sıkıldım aynı şeylerden bazen kızıyorum artık sürün ya da yürü diye suratıma bakıp gülüyo demek ki daha zamanı var annem hep der daha emir gelmedi ona diye Allah sağlık versin gerisi illaki olur.
Biskusunannesi Mervehicip yaa benimde bebeğim aslında 11 aya yakın emekledi . O da geç oldu bebeğimde . Beklemediğim bi anda başladı emeklemeye . Onu hiç takmamıştım mesela. Emeklemeden de yürüyen bebekler vardı çünkü 😂