Ikicocukanasiyioldum Hamzam benim kızım da o aylarda haalatanmisti hava vermişti doktor sonra baktık ki geçmiyor antibiyotik vermişti istersen başka bir doktora daha dotur çünkü öksürük bebeklerde hemen ilerliyor. Öksürük kuru mu balgamli mi ?
Elwingg Kizlar bizimkide dun deniz sonrasi usuttu sanirim hapsuruk veburun akintisi var siril siril ohlamur verdim terlio bir de ya cok pisman oldum..yavrumun burnu nasilakiyor ne yapablrm baska cigerlerine inmesse bari
Ikicocukanasiyioldum Elwingg burnunun arası iyi ciğerlere inmez siz bol bol ıhlamur verin serum fizyolojik sıkın
Keremtugra Gamzenuur canim dogal seyler dene ama bi doktora gotur yinede geccek diye beklerken cigerlerine gecer allah korusun bronsit falan olur anlamadan
Gamzenuur Keremtugra götürdüm ciğerleri temiz biseyi yok sadece burnu tıkalı dedi burnunu açtırdık yine aynı
Tugceeeee12345 Gamzenuur çörekotu yağı soğuk Pres her gün br çay kaşığı ver bende alacağım bu hafta hem bağışıklık için çok iyi 👍🏻
Keremtugra Gamzenuur suan bizde o durumdayiz her gun 4 kere falan burnunu temizleyin izotonik suyla bn bide gece yanina yatarken soğanı 4e bölüp karanfil batiriyorum yakinina biyere koyuyorum rahat uyutuyor