Kocayanakannesi Merhaba güzel anneler 🌸 Oğluşumuz 3 aylık olmak üzere, ben çok hareketlenmeden sünnet ettirmekten yanayım. Tecrübe ve önerilerinize ihtiyacım var, siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler 🥰
hayalperest_ Kocayanakannesi çok iyi edersin ben yarın 8 yaşındaki ni ettircem kavga kıyamet çok Zor geçen sene de küçüğü oldu 5 aylıktı hareketlenmisti kanattı en iyi zaman sizin için şu an bebeğim sadece 1 kez ilk çişini yaparken ağladı hemen de iyileşti şükür
S100516 Kocayanakannesi bizde yaptırdık 3 aylıkken çokta iyi yapmışız çünkü iyileştikten 2 gün sonra dönmeye başladı zaten 1 haftada iyileşti tamamen zorlamadı beni çok şükür, sadece ilk gün sünnetten hemen sonra çok ağladı tabi 3 saat aç olması gerekiyormuş bu biraz zorladı beni sonrası hiiçç sünnet olmamış gibi geldi geçti. En güzeli 2 buçuk 3 ay civarı 🤗 inşallah sizde bizim gibi kolay atlatırsınız 🤗
Bsecill Kocayanakannesi hiç beklemeden ettirin derim 15 günlükken yaptırdım hiç bişey anlamadı yavrum ilk çişte biraz gerildi o kadar
NicoRobin Kocayanakannesi Biz de dün ettirdik 3 ay 3 günlük. Asla farketmedi sanırım 😂 Sadece farkettigim şu gaz sancısı oluyor bolca gazı için tepindikçe orası da hafif ağrıyor sanırım onun dışında başka bi sıkıntı olmadı. Bana da iyice hareketlenmeden ettirmek mantıklı geliyor. Bir de yazın daha rahat şuan sadece bezle yatıyo ama kış olsa ister istemez giydirmek gerekecek o da hareket ettikçe zarar verebilir..
Kocayanakannesi S100516 nasıl yaptılar acaba, sadece o alanı uyuşturarak mı? Birde benim bebeğim hala çok ağlıyor durmaz operasyon sırasında diye korkuyorum.
Wommy S100516 sünnetten önce 3 saat aç kaldı sanıırm peki sünnetten hemen sonra emzirmenizde sakınca oldu mu anesteziden dolayı soruyorum
Kocayanakannesi Bsecill en güzelini yapmışsınız aslında, bende sizin gibi düşünüyorum teşekkürler tavsiyeniz için ☺️
Kocayanakannesi NicoRobin çok geçmiş olsun ☺️ nasıl oldu acaba operasyon? Sadece o bölge mi uyuşturucu anlatma şansınız var mı?
S100516 Kocayanakannesi evet sadece orayı uyuşturdular bizimkide ağlar ağladıda baya çıkınca ama zorlandıysam 1 saat zorlandım sonrasında çok rahat geçti. Karton bardak koyuyorlar genelde, ben bardak falanda koymadım doktor kucakla bişey olmaz dedi kucakladım sadece baskı yapmamaya dikkat ettim tam 1 haftada tamamen iyileşti insanın üstünden bir yük kalkıyor valla kuş gibi hafifliyor insan ☺️
NicoRobin Kocayanakannesi onceki gün bize biraz sakinleşmesi için şurup verdiler. Hastaneye gitmeden önce evde onu içirdim. Daha sonra hastanede bölgesel uyuşturma yapıldı. Hatta hastane bu konuda o kadar hassastı ki ağlamaması için igneden önce soğuk sprey bile sıktılar. Igne icin bi 15 sn falan agladı sadece 😌Uyustuktan sonra işleme aldılar 10 dk falan sürdü galiba. Sonrasında yarım saat müşahade altında beklettiler hastanede ardından eve geldik. Dun asla sorun yaşamadık aldığı ilaclardan dolayi bir de gaz ilacı vermek istemedim üst üste olmasın diye bugün gaz sancısı biraz bastırınca ağladı tepindi o kadar. Ağrıdıysa da o tepinmesinden kaynaklı ağrımıstır 😐
Kocayanakannesi S100516 kesinlikle canım, şu sıralar en çok kafama takılan konu bu. Atlatmışsınız ne güzel, çok geçmiş olsun 🙏
Kocayanakannesi NicoRobin çok iyi gerçekten, hastanenin özenine bayıldım. Keşke aynı şehirde olsaydık tercihim olurdu muhtemelen ☺️ çok geçmiş olsun 🙏
Kocayanakannesi Meryaku hadi hayırlısı canım, umarım hiç ağrı sızı çekmez kuzu. Yarın buraya da yazarsan nasıl geçtiğini, neler olduğunu çok sevinirim ☺️
Minikkmucizem Kocayanakannesi 40 günlükken sünnet yaptırdık 10 gün demeden hemen iyileşti bence hemen yaptırın derim cok hareketlenmeden hemen iyileşiyor. Bide sünnet ettirdikten sonra annemin yaptıgı kantoron yagından sürdük bol bol bezıne de yapışmadı pipisi ilk 2 gün doktor ilaç veriyor onu sür sonra zeytın yagı yada kantoron yagı kullan hem iyileştirme özelliği var
gezentianne Kocayanakannesi İlk 3 ay ideal zaman biz kaçırdık pandemi cıkınca. 5 aylık cok hareketliydi doktor artk zor olur pipisi de açık büyüyünce olsjn dedi. Tombiş de bi bebek oldugu içim gömülme görülebilirmiş..Arkadasımn bebegi 5.5 aylıkken oldu bacaklarından zor tutmıuşlar sonra da kaç gece kalkıp cıglık atarak uyanmış :( bence hareketlenmeden anlamadan yaptırın
Kocayanakannesi gezentianne ay hadi ya 🤦♀️ bunu anlattığınız çok iyi oldu bir kez daha emin olmuş oldum. Bizim doktorumuz da üstteki et kilodan büyüyüp kapatabilir o zaman da tekrar operasyon gerekir bence 1 yaşından sonra yaptırın hem genel anestezi yaparlar dedi ama ben öyle yapmak istemiyorum açıkçası. Emekleme, yürüme olayı durumu zorlaştırır diye düşünüyorum