Bsrsgt Kızlar selam. Kızım 4 ay 21 günlük. Yaklaşık 2 haftadır yatırır yatırmaz yüz üstü donup öyle uyuyor. Asla sırt üstü donduremiyorum,hemen uyanıyor. Yarın doktoruma yazacağım ama bu dönemde bebekleriniz nasıl yatiyor merak ettim.
Birkucukeylulmeselesi Bsrsgt kızım 3 ay 8 günlük bir aylıkken başladık yüz üstü yatmaya geceleri hep o şekil yatıyor ellerinden uyanırdı düz yatınca yatmıyor zaten düz uyanıyor geri ters yatırıyorum bende
aksu5334 Bsrsgt benimkide 4. Ayın başından beri öyle. Ben sırt üstü yatırıyorum o genelde önce sağa dönüp yatıyo sonra yüzüstü dönüyo. Aynı anası bi bacak yukarda diğeri düz aşağıda🤣🤣
Lothbrok Benim oğlum da tam o dönemlerde yüzüstü yatmaya başlamıştı doktoru kendi kendine dönüyorsa sıkıntı olmaz istediği gibi yatsın demişti. Şu an 10 aylık yatağın içinde tur atıyor döndükçe uyanıyordu biz de çareyi yer yatağı yapmakta bulduk 😂 şu an kafasına göre takılıyor asla yattığı yerde uyanmaz😂
IrmakAliKerim Ummhnsmt evet canım gecede öyle uyuyo gündüz baktım kafasını çeviriyo gecede öyle yatırmaya başladım yan yatırıyorum durmuyo sırt üstü yapıyo kendini korkuyorum kusar falan Allah korusun bide böyle uyumayı seviyo zaten diğer türlü hemen uyanıyo
Ummhnsmt Birkucukeylulmeselesi ya benim ki de çok seviyo ama dönmeyi daha bilmediği için korkuyorum öyle yatırmaya
Birkucukeylulmeselesi Ummhnsmt valla bizimkide dönemiyor ama biraz sert yastığı ve karnına doğru yatırıyorum kafası biraz boşlukta sarkar gibi oluyor direk kafası yastıkta ters değil yüzü açık kalıyor o yüzden biraz içim rahat
Bebekbebek Benim oğlum 10 aylık doğduğu gündem bugüne yüz üstü uyur sadece diğer türlü uykuya dalamıyır çünkü yüz üstü rahat ediyor galiba zararı olurmu bilmiyorum🤨
GramPozitifBakteri Bsrsgt ilk 20 gün hariç yaklaşık 4 buçuk 5 aylık olana kadar yüzüstü sonra sırt üstü 10 aylık şuan 2aydır falan canı nasıl isterse 😃 bi bakmışım yüzüstü dönmüş bi bakmışım yan yatıyor hop orda hop burda uyuyo zaten 🙃
BhrKrmn Bsrsgt yüzüstü yatıyor kendini kurtarıyorsa ellemeye gerek yokmuş ben bir süre uyurken gözlemledim baktım nefes almasını ayarlıyor keyfi yerinde hiç dokunmadım dahada uzun uyumaya başladı o. Şekilde uyuyunca
Perilla Bsrsgt Benim bebegimde 4 ay 7 gunluk 5 gundur yuzustu donmeyi ogrendi kendi kendine baktim gece dondu surekli oyle donuyo uykusunda sonra uyaniyor geride donemiyo sirtustune napcagimi sasirdim gundz oyun halisinda bayagi oynar tekmelee atar asili oyuncaklari cekerdi simsi yuzustunu ogrendi oyun halisinin yuzune bakmiuo hoop donuveriyo ve hemen huzursuzlaniyor geride donemiyor fikri olan var mi nasil ogrencek geceleri cok korkuyom ya duymazsam diye 1😔
Bsrsgt Perilla benim ki 2 ay 10 günlüktü hic unutmuyorum doktordan gelmiştik yatırdık bi döndüm ki yüz üstü duruyo ben yaptım herhalde dedim cevirdim dolaptan bisi alıp bi döndüm yine yuzustu o gun bugün firildak gibi dönüyo ama geceleri dönmeye bi anda yeni başladı allah yardım etsin🤣
Perilla Bsrsgt Ay amin cumlemize bikmadan yapmak istiyor gece uyku yok gozlerimin alti morardi resmen
Ummhnsmt Bsrsgt dün gece hep yüzüstü yattı bi ara baktım sırtüstü yatıyo Bebek kaç gündür saat başı uyanıyordu böyle en azından birkaç saat uyudu 🤗