TospikOglusum Kızlar iyi.aksamlar . 38 günlük bebeğim yaklaşık 10gundur ara ara çapak oluyo ve 2gecedir de gözünü kapatacak kadar oluyo.simdi diyeceksiniz doktora sorsana diye 2tane doktora sordum normal olduğunu söylediler geçermiş ama gecmiyo tabi ilaç vesairide verilmedi çok küçük zaten başına böyle birşey gelen ve bisekilde geçiren var mı?
eymenayazinannesi TospikOglusum bununla ilgili bugün bende post açmıştım.benimde bebeğim 63 günlük doğduğundan beri ara ara bir gözü sürekli sadı sarı akıyor ve çapaklanma oluyor.netira diye bir göz damlası var onu verdi doktor kullanan arkadaşlarda bu ilacı tavsiye ettiler iyi geliyormuş..bir de ara ara yüzünü elinizle yıkayın parmaklarınızla temizleyin ılık suyla bez ya da pamuk kullandıkça onlarda tahriş edrbiliyormuş
civcivininannesi TospikOglusum bizimki berbat durumdaydı bir gün uyandı gözünü acamadi kuzum benim sonra ben burada okudum göz pınarlarından burna doğru bir masaj yapılıyormuş youtubeden izledim yaptım her akla geldikçe ne zaman aklıma gelse yaptım geçti valla gecmicek diye çok korkuyordum çok kötüydü çünkü,sükür🥰
Minnakseven TospikOglusum çayla siliyoruz üşütünce oldu bizim 4 gündür var ama azaldı baya bı de her aktiginda siliyorum pamukla bir de masajı var internetten bakabilirsiniz
Merve-HanifeDuru Benim kızımda doğduğunda öyle olmuştu doktor damla verdi 1.5 aya anca geçmişti açamıyordu gözünü o doktorlar başından savmış sizi sağlık ocağına danışın ☹️
TospikOglusum Merve-HanifeDuru ya gerçekten mi biri özeldeki kendi doktoru nasıl geçer deyip bisey vermezler dimi ya?,valla nasıl üzülüyorum öyle görünce. Çok teşekkür ederim cevabın için csnm
TospikOglusum eymenayazinannesi Biz pamuğu ılık suyla ıslatıp temizliyrz acaba ods mi arttrdi ya tüh tüh.
eymenayazinannesi TospikOglusum evet pamuk da olsa sürdükçe sürdükçe o yeri tahriş ediyormuşuz o yüzden elinizle gözlerini temizleyin
eymenayazinannesi TospikOglusum sabahkine göre çok daha iyi şimdi en azından o sarı akıntısı gitti hafif kızarıklık var bir kaç güne geçer inşallah
Pnr22 TospikOglusum başlarının üstünde yumuşak dokusuna bıngıl deniliyo yaa 😀hassas oldukları icin dokunmamak gerekiyo
Minakanne Bizimki de olmuştu çay demini soğutup bı tulbente sarıp izerine koymami sylemisti doktorum ama sizinki çok küçük bilmiyorum olurmu
tombikannesi TospikOglusum normal mi dediler ne biçim doktor o kuzum gözde iltihaplanma olmuş sağlık ocağından damla işte sen en iyisi arkadaşımın bebeğinde de vardı nasıl normal der kafam almıyor ya
TospikOglusum tombikannesi bende bilmiyrm valla pazartesi randevu aldım götürücem doktora ama başka bir doktora gidicez
TospikOglusum tombikannesi ay inş canm her kafadan bir ses cikiyo yoksa böyle. Yok sulardan mikrop kapmıştır,biri diyorki kafasını usutmussunuzdrondan oluyordur,biri diyo bu kadar küçük bebekte çapak olmaz ,biri diyo anne sütü damlat valla sasrdim kaldim🙃
tombikannesi TospikOglusum yok kız damlatma yani evet iyi geliyor goze sağlık okudum fakat bu doktor görsün öyle çözüm bulanlar olsaydı doktorların ne anlamı olurdu 🌞