Kereminannesiii Efendikadin sadece anne sütü olsaydı normal olabilirdi ama Mamayla beraber fazla gibi
Bezelyeveannesi Efendikadin biraz fazla benimkide meme+mama tam 2 aylikken 5800 du doktor fazla demisti
Merve-HanifeDuru Ayına göre fazla sağlık ocağına veya doktora danışmanız lazım mama fazla geliyor olabilir
Mom14 Efendikadin canım sütünün azaldığına kendinmi karar verdin meme yumuşuyor bi süre sonra bende azaldı sanmıştım ama sağdım kontrol ettim sen kaç cc çıktığını hiç kontrol ettinmi memeden benim kızda ilk zaman mama yedi ama ben mamayı kestim sadece anne sütü verdim
Deletedmom11 Efendikadin benim kızım bir yaşında ve 7.5 kilo 😂😂 hiç mama kullanmadık sade anne sütüyle devam etmiştik sanki iki aya göre fazlamı ?
Avsininannesi15 YldrmBytkn evet ama benim kizim kucuk dogdu 2.700 bide yalniz anne sutu aliyo 4 ayimizda tam olmamis 3 ay 22 gunluguz oyuzden bana iyi geliyo
Bketty1 Benim oğlumda 2 ay 10 günlük 5900 iyi dedi doktor ne fazla ne az bünyeyle alakalı bence bir tanıdığım var 5 aylık 5300 doktor normal demiş sağlıklı olsunlarda