Prensannesi22 mavilimon ay ınan suan bende dusunuyorum 3 gundur ne uyuyo ne emıyo agla agla uyku akıo gozunden ne yapsam uyumuo bı yerı mı agrıo dedım yanı
IrmakAliKerim mavilimon 1 yaşına kadar elinden geldiğince kaç ilaçtan canım sanmıyorum ki calpolle alakalı bi durum olsun hiç gerek yok
Sasah1441 mavilimon maalesef o bende de var 🤦🏻♀️ çok mızmız bir bebek değil şükürler olsun 🤲🏻 o yüzden biraz mızmızlanınca acaba bi yeri mi ağrıyor moduna geçiyorum ☺️
aysenurkerem Mirac_21032019 ağrısı varsa diye vermek istiyordur sadece ateş düşünemeye değil ağrı kesmeye de yarıyor
Elf112 Prensannesi22 canım kaç aylık bnem de oğlum oyleydi bir de agzına baktığım hep yara olmuş pamukçuk o yüzden durmuyormuş
Burcuvegoktug Ateşi olmadan ve doktor önermeden bebeğe ilaç vermek çok yanlış olur. Lütfen doktor önermeden hiçbir ilacı kullanmayın
Elf112 mavilimon ben değil de eşim aynı senin gibi sürekli sürekli kalpol ver diyor cinnet getireceğim yakında
aslitpbg mavilimon çocuklarda kulak ağrısı çok karşılaşılan bi durum bence doktora danışın. Kulakla ilgili bi sıkıntı olabilir
hzlssmoom mavilimon aynı şeyleri düşünüyoruz bende eşimde demekki biz gibi düşünen varmış 😂 ama eşimin ısrarcı tavırları da olsa çok.nadir veriyorum
Sedaathy mavilimon onu daha cok buyuklerımız dıyor calpol ver su cocuga bı derdı var bellkı dıye 🤦♀️Aglatıp duruyorsun ama atesı yoksa eger atak yada dıs olabılır sabredecegız gececek ınsallah🥰
Sedaathy Oyle tabıkı kac aylık bebegınız bılmıyorum ama mızmız bebek dogdugunda bellı oluyor🤦♀️Hepte oyle gıdıyor 😅
mavilimon Sedaathy 7 aylık. Normalde çok sakindir bu zamana kadar yiyen uyuyan sakin bi bebek olarak geçirdik bakalım sonrası nolur