Tatlimannem Kızlar 2.ay aşıları neler oluyor ebemiz bize 3tane birden aynı anda yapılacak dedi çok zor olmaz mı bebekler için fazla değil mı bide hepsi bacaktan mı yapılıyor cok ateş yapıyor mu tecrübeli anneler bi yardım lütfen
Bebilottim Tatlimannem evet 3 tane aşı olduk 2.ayda. Benim bebeğimde ilk 24 saat ateş yaptı. Max 38,5 gördük ve çok şükür ilaçsız atlattık bu evreyi. 2.günde biraz mutsuzdu ama ateşi 37lerdeydi. Sonra geçti. Hiç korkmayın, geçiyor.
And01 Tatlimannem ben kizima yaptirdim. İki tane bacaktan verem de koldan yapiliyor. Eger rota yapilacaksa onu da ayni gun yapiyorlar. Kizimda şükür ateş olmadi. Eve gelince bir cay kasigi calpol verdim. Tabi aşı yapilirken baya agladi😔
Asklepios Tatlimannem canım bizde olduk 29 temmuzda. Ateş yapar diye korktum bende yarın yola gidecektik hatta. Ateş olmadı hiç ama iki gün çok huysuzdu. Tabi ilk defa kalabalık aile arasına girmesi de etkili oldu. Sık sık ateşine baktım. Ama ağrısı oldu çok katılarak ağladı. Sanırım verem ve karma ağrı yaptı. 24 saatte bir çay kaşığı calpol verdim. Rahatladı uyudu hatta. Ne olur ne olmaz fitil de almıştım ama gerek olmadı
Asklepios Tatlimannem yok canım zaten orda da bir çay kaşığı calpol verebilirsin dediler. Fitili doktora sorduk. Calpol tam çay kaşığı yapıyor mu bilmiyorum ama ben kilo doz oranıyla 2.5 ml verdim enjektörle
sarel Tatlimannem kulaktan ölçtüğümüz ateşi 37,5 geçmedi, çok huzursuzluk da olmadı, ilaç vermedik, 38 olmadan önermediler, bebekte ateşi düşürücü yöntemleri uyguladık, aşılar beni de hep geriyor, inşallah rahat geçer sizinki 🙏🏻
Tubasubasi 2 aylık aşıda bizde ateş olmadı sadece 3 gün boyunca banyo yaptırmadım. ama 4 aylık aşıda 1 gün boyunca neredeyse huysuzluk ve hafif ateş vardı.nöbetteydim gece.ateş çıkarsa fitil koyarım diye ama atlattık şükür 🙏🏻
Gunes55 Tatlimannem bebekten bebege deisiyormus. Biz bugun verem haric diger ikisini olduk verem ellerinde yokmus onu yarn yaptiracaz. Hatta onunla ilgili bi oost actim az once bende Sabah asi olduk su ana kadar atesi olmadi ama agrisi var galiba durup durup cigligi basti calpol verdim uyuyor simdi. Insallah siz hic skntisiz gecirirsiniz
eylulmin Tatlimannem iki gün önce yaptırdım. Ateş olmadı çok şükür. Ama huzursuzdu bayağı. Biraz ağladı, sakinleştirmek zor oldu. Ama geçti çok şükür.
Tubade Tatlimannem biz bugün 2 tane olduk verem ve rota 19nda gidicez şuan 37lerde ateşimiz inş daha yükselmez