Deletedmom0086
[bilinmeyen] Kıyamam ya çocuklar hasta olmasın insanın kolu kanadı kırılıyor resmen 😞 Benim eşim sabah erken işe gittiği için ona da kıyamıyorum hep kendim bakıyorum 😞
Deletedmom0086
[bilinmeyen] Benimki öyle bir uyuyor ki ağlamasını bile duymuyor🙈🤣 İzin gününde baktı ama Allah var hakkını yiyemem😍
Deletedmom0086
[bilinmeyen] Aynen canım kız benim ki😍🙏Senin ki?
Clover
[bilinmeyen] canım beniö bebegim de cok hastalandı babasından bulasmıstı ve malesef atesi 39.5 lara cıktı. Aynı sekilde kusuyordu.Doktorum hasta cocuga sakın yemek vermeye kalkma direk kusar dedi. Sadece icebildigi kdar cok su ve anne sutu ver demisti. Ama benim kızım 10 aylıktı. Senin durumunda belki anne sutu yetmez yogurt corbası gibi midesini bozmayacak seyler yardımcı olabilir. Bize antibiyotik vermediler. Viral bir enfeksiyon antibiyotik bir ise yaramaz 3 gunde atesi gecer oksurugu 6-8 hafta arası iyilesmeye baslar dedı.
Deletedmom0086
[bilinmeyen] Çok sağol canım benim 😍 Benden oğlan anası olmazmış 🙈 İkinci çocuğum erkek olursa filan düşünüyorum ama kesin gelinci olurum yazık oğlum hep üzülür🤣🤣🤣
Deletedmom0086
[bilinmeyen] Allah isteyene nasip etsin bana yeter kızım😍🤣 Valla oğlum olsaydı gelinim yaşamıştı benim gibi kaynana gelmez dünyaya tabiata aykırı🤣 Ondan kız evlat verdi Allah bana🤣 Ama damadım da yandı onun açısından da kötü kaynana olurum kızımı üzerse Valla elimden çok çeker 🤣
brslm
[bilinmeyen] aynı şeyi bende yaşadım bi kez post açtım emzirmeyle alakalı bir Allah ın kulu cevap yazmadı bugün yine açtım aynı şekilde yine bakan olmadı bu uygulama zaten amacı dışında burda amaç sorunlara çözüm bulmak değil milletin kaynana görümce elti yatak odası derdi başka hiç birşey değil böyle saçma salak postlarda binlerce yorum var ama senin ihtiyacın olan bi postta kimse yok neden kaynana yatak odası anlatmadığımız için
Deletedmom0086
[bilinmeyen] Hahaha sağol canım benim enerji pek kalmadı ama işte sen beni bekarken görseydin ah ah gençlik🤣🤣
Deletedmom0086
[bilinmeyen] Çılgındım hahaha🤣🤣🤣
Deletedmom0086
[bilinmeyen] Ah kuzum benim kız gündüzleri durmuyor ki bide blog açtım hem onla hem kızla uğraşıyorum geceleri buraya geliyorum🤣
Deletedmom0086
[bilinmeyen] hahaha aynen cnm🤣🤣
Deletedmom0086
[bilinmeyen] ❤️❤️