Fazilettt
[bilinmeyen] geçmiş olsun canım neyi var bebeginin
Fazilettt
[bilinmeyen] cnm tekrardan Dr a götür detaylı bakılsın bnm oğlumda öksürük ve burun tıkanıklığı var şurup kullanıyorum 4 tane iğne yedi bence tekrar götür ilacını değiştirir
Fazilettt
[bilinmeyen] kaç aylık cnm
Fazilettt
[bilinmeyen] cnm nane limon kaynat ver bakalım iyi gelir midesine
Fazilettt
[bilinmeyen] acilden iyi bakmazlar çocuk uzmanına götür akşamı bekleme
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] çok değişti buralar gerçekten rota virüs aşısı başlığını bile arar oldum🤦🏻♀️
Fazilettt
[bilinmeyen] cnm bende az önce post açtım kimse bakmıyor ama kocam beni aldattı yada kaynanam la kavga ettim desem dolu yorum gelir
Fazilettt
[bilinmeyen] rica ederim canım keşke elimden birşey gelse
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] evet ya hesap silmiyolarmı bende sildirmek istiyorum. Direk programı silip çıkmak değil tamamen silinsin istiyorum
Boncugum
habibe_omerasaf sürekli taciz etmen lazım bi 8 10 tane mail at görürler belki onlarda postlarda hezip geyik yaptıkları için görmüyorlardır
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] amaaaaan saçmalık 🙄
Thesra
[bilinmeyen]
Ben bilmediğim sağlık sorunlarında genelde yorum yapmaktan çekiniyorum kendi bebeğime iyi gelen birşeyi söylerim onlarda uygular ve bir sorun olursa bunun vebaline açıkcası giremem
Geçmiş olsun demekten başka bir konuda yardımcı olabilceğimi düşünmüyorum🤷🏽♀️🤷🏽♀️
snglbzkrt
[bilinmeyen] ben çok aktif değilim normalde forumlara da bakmam ama arada bakıyorum benim oğlum 6 aylıkken tıkandı resmen prematüre olduğu İçin kendi doktoruna gidiyoruz sadece evde hava kullandık antibiyotik ve iğne desteği ile 10 gün gibi bi sürede toparladı çok şükür
Bitanesi
[bilinmeyen] valla ben buraya vakit geçirmek için giriyorum nette bilgiden bol ne var çok acil bişey olduğunda hastalık vs nete yazınca çıkar o daha çabuk oluyor. Ama Konak ne biliyim pamukçuk gibi konular hem sohbet amaçlı iyi oluyor çok önemli olmayan konular
Sinemkrsyk
[bilinmeyen] iyi bi doktor bulup götürün,kan değerledine baksınlar kanında mikrop var mı diye baksınlar..çok geçmiş olsun
Egeninannesiii
[bilinmeyen] bizde aynıyız canım iki haftadır, serum baglandı sonrasında ilk hafta zimaks antibiyotik kullandık iyi gelmedi kötüleşti hatta bdaha gittik bronşite dönmüş , hava ve klamer antibiyotik verdi cok şkür iyi geldi insallah bi an önce gecer salgın var , bide göğsüne balın içne karabiber dök , sür yunusatıyo göğsünü öksürüğü azaltıyo ben yaptım iy geldi
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] valla canım🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Geçmiş olsun size de 🙄
umaydilara
[bilinmeyen] ben cevap yazacaktım ama sağlıkla ilgili olunca 2 kere düşünüyorum. Benim bebeğime yaptığım birşey belki sizin bebeğinizde ters bir etki yapacak noolur noolmaz diye vebal altına girmemek için yazmadım. Bizde bebeğim 2 aylıkken çok gena grip olmuştuk anne kız. Ben hem bebeğim hem kendim soğan suyu içtik 2 gün. Risk belki 2 aylık bebeğe soğan suyu ama 2 damla sütüme karıştırıp verdim ve sürekli emzirip kendimde sürekli su içtim. İlaç versem dedim içinde ne var bilmiyorum ilaçta yan etki yapabilir o zaman soğan suyu vereyim dedim. Ve 2 güne iyileşti ama hastalığın başındaydı bebeğim daha ilerlememişti hastalığı. Dediğim gibi bu benm kararını verip risklerini göze alıp yaptığım birşey . Her zaman dr lar bu konuda en iyisini bilirler. Ama eğer anne sütü alıyorsa kendinize maske takıp bol bol emzirin. Sütünüzde antikorlar onu korur iyileşmesine yardımcı olur. Solunum problemi varsa burnu tıkalıysa açın ki kolay emsin
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] aştı aştı yapcak bişey yok elimizden ne gelir 🙄 takıl geç canoo
Thesra
[bilinmeyen]
Rica ederim canım ne demek keşke bir bilgim olsada her konuda herkese yardımcı olabilsem olabilsek😊😊😊
deleted2310
[bilinmeyen] gelin kaynana sayfasına dönmüş çünkü burası