Ensari Furkansmomy 6-9 ay olmalı çünkü bebekler çabuk büyüyolar kışı rahatlıkla geçirebilirsin ama tani bebeğin boyu ve kilosuda önemli bazı bebekler ayından fazla bir büyüme gösterir ama normal kiloda ve bouda bir bebekse 6-9 ay ideal
Gizemre Tky58 evimiz 25 derece bizimki biraz altında olunca hemen hasta oluyo tulumun içinede ince uzun kollu bi zıbın giydiriyorum altınada yine kilotlu çorap üstünden bu Tulumu giydiriyorum üstüne de zaten bişey örtülmüyor.
Tky58 [bilinmeyen] bir de ben de bugün aynıbını aldım ama elyaf terletir yazılo bi yerde kafam karıştı demin post açtım hatta bunla ilglii😕 bi de içine ne giydiriyosunuz acaba
Tky58 [bilinmeyen] teşekkür ederim ☺️ memnun kaldınız mı peki. Valla süper oldu yarın değiştirmeye gidicektim
Tky58 Gizemre teşekkür ederim ☺️ ya tam etiketi söktm makineye atıçakken 20 derecenin üstünde kullanmayınız yazıyodu 😳 o yüzden beynim sulandı
Tky58 [bilinmeyen] uyku düzeni içinde önemliymiş aslında😕burda biri yazmıştı onun postunda okumuştum.
Furkansmomy Gizemre 3-6 alıyım bu kış giyer diyosunuz? Oğlum 4 aylkk olcak son kontrolde 6.400 kg boy 61 cmdi cok iri değil
Gizemre Furkansmomy benim oğlumda 3 buçuk aylık 8300 kilo 65 cm ve şuan 3-6 büyük oluyo içine düşüyo ama bu kış çıkana kadar rahat giyer
Tky58 [bilinmeyen] evet rutinler için belli bi kıyafetiniz olsun ve onu giydirin yazmıştı hani onu giydiğinde uyuyacağını öğrensin diye 🤔 aslında çok mantıklı ama işte benimki imkanı yok öyle şeylere gelmez 😕 bakalım nolcak tulumda durucak mı uyuycak mı☺️
Baharellezi Furkansmomy astronot tulum decatlon dan aldım sıcacık tutuyor uludağda kullandım,istanbuldada çok soğukta giydiriyorum rahat oluyor ,uyku tulumu kullanmıyorum .benim kızım sıkıntılı, odamızda sıcak durmaz diye ,astronot tulumda bile zor duruyor😂
Tky58 [bilinmeyen] masaja hiç izinzvermiyo benimki ya bazı huyları bana o kadar çok benziyo ki mesela ben nefret ederim dokunulmasından aynı şekil o da öyle😂 Henüz bebeğime masaj yapamadım 😂