esmaamine kızım 13 aylık sabah çeşitli ev yapımı reçellerle balla 1 bucuk pankek yedi. yannda portakal suyu ve 1 zeytin, ufak peynir, küçücük iki dilim muz yedi. kızım hi almıyor 3 aydır yediklerimi az acaba 😔 öğle ve akşam yemeğimiz küçük kaselerle oluyor
Nevoo esmaamine bizde en fazla 2 küçük pankek yeriz mide yemek kapasitesi odur bence normal benim bebeğim de çok iştahlı değil 19 aylık küçük porsiyonlarla besleniyor az az kilo alıyor ama bünye meselesi bence doktor bişey demediği sürece sorun yoktur
Nevoo esmaamine çok hareketli ise kilo az alıyor olabilir yada 1 günlük yemek çizelgesi hazırlayıp rutininden değiştirin artırın o da işe yarar tavsiyem
Erencinarinannesi esmaamine benimki o kadar yese daha bütün gün hiç bişe yemesin keşke yese maşallah sizin kuzuya 13 aylık bebeğim sabahları 1 yumurta biraz labneyi karıştırıp tereyağında omlet yapıyorum onu bile bitirmiyor üstüne halen zeytin bir tane bile yemiyor zaten yumurtayı haşlama verirsem sarısına hiç dokunmuyor
esmaamine BalOglum-45 uykuya yatmadan mama içti şimdide küçük kase tarhana çorbası içti akşamda bole yapar bir mama bizim yediklerimzdende yer ekstra meyve yerse sonra yatar.
esmaamine Nevoo yani çok önceden iştahsz die götürdüğümde doktor tahlilleri temz dedi şimdide hiç kilo almıyor tekrar götürmedm doktora. sadece yedikleri yetmiyormu die teredüt ediyorm
BalOglum-45 esmaamine benim oglum da 12bucuk aylik byle besleniyor yaklasik olarak. Cok kilolu bir bebek degl ek gidayla toparladi biraz. Bazen zor yediryrm hicbir sey yemek istemiyor
Nevoo esmaamine her çocuk düzenli kilo artışı görmüyor maalesef bizde öyleyiz sık kontrole götürüyorum normal endişelenme diyorlar akışına bıraktım bende balık yağı verdi doktor omega 3 açısından düzenli balık yemediği için az iştah açıyor gibi geliyor bana siz kullanıyormusuz
esmaamine BalOglum-45 kaç kilo ben aslında düzenli kilo artışı olsa takmayacagım ama kaç aydır kilo almıyor buna takılıyorm azmi yiyor acaba diye
Nevoo esmaamine o zaman bir kontrole götür içini ferah tut canım normal gözüküyor bence istediği kadar yemeli zaten tabaklar dolusuna gerek yok sağlıklı olsunlar yeter Allah’a emanet 🙏🌸
Mommy_ esmaamine Çok mu hareketli? Benim oğlum da kaç aydır aynı kiloda. Persentile uygunsa çok sıkıntı yapmayın.
esmaamine Mommy_ evrt hareketli persentilde ortalamann altında aslında azda olsa kilo almaya devam etse kilosunu takmayacagm
Yigitkubraa esmaamine valla benmki asla bu kadar yemiyo masallah iyi iyomus sizinki ..benm oglum yumurta sarisi birndilim oeynir omelt yaoarm onh yer baska belki yaminda 2 kasik yogurt ..kahvatimiz bh kadar .10.250 gram di en son 1 ay once.. 13 aylik benmkide ..
esmaamine Yigitkubraa diğer öğünlerinz nasıl mama içiyormu nekadar içiyor ? bizim diğeröğünler az galiba
esmaamine Yigitkubraa mesela benm kızım bugun oğlen tarhana corbası içti küçük cam kasede akşam makarna köfte yine cam kase kadar. yatmadan yine küçük cam kase muhallebi yedi 3 kez 120 şer cc mama içti. gecede 1 kez mama içer. ek gıdayı iştahlı yemiyr ama yedirmeye calışıyrm. sizce azmı 🤷🏻♀️