Neva Merhabalar, yaptıran var mı? Kaç aylıkken yaptırdınız.. bebeğim dokuz buçuk aylık geç mi kaldık 🤔
SibelS Neva merhaba kızım 7 aylık oldu dün kontrolü vardı ve menenjit aşısı yapıldı doktoru Suriyeliler nedeniyle 9.aydan 7.aya çekildiğini söyledi özel olarak yaptırdık sanırım aile sağlığın aşı programında yok o gün banyo yapmayacak dedi bir sıkıntısı da olmadı
Thesra Neva Canım ben doktorumuza sordum 2 doz olanı ve tek doz olanı var benim doktorum tek doz 13. Ayda yapılmasını uygun gördü o zaman yaptırcaz
Neva SibelS bir arkadaşımın bebeğine yapılmamış tam dokuz ay doldurmadan her dr farklı bir şey söylüyor🤦🏼♀️
Neva Thesra ben de tek doz yaptırmak istiyorum ama yukarıdaki arkadaş yedinci ayda yaptırdıgını yazmış korktum acıkcası. İstanbul Suriyeli kaynıyor ve hepsi aşısız :(
Neva Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Yaptırıcam ben de çok önemli bu aşı meseleleri artık ülkede hastalıklar hortladı tekrar :(
Thesra Neva Yani bencede 2 dozluk olandan yaptırmak iyidir tabikide canım bizimkisi geçtiği için tek doz yapıcaz gerçi doktoruda tek doz dedi
Neva Thesra canım tek dozu öneriyor doktorlar cogunlukla, 13. Ayda olanı o nedenle uzulme. Bir kaç farklı doktora sordurdum hep aynı cevabı aldım
Thesra Neva Yok hayir uzulmuyorum 10. Ayda demislerdi iki dozluk icin saglik ocagi hemsiresi ben 10. Ayda kendi cocuk doktorumuza sordum o tek doz yapalim dedi😌😌
Neva [bilinmeyen] 3. Ayda menenjit hic duymamıştım cok erken değil mi farklı bir aşı olabilir mi acaba arkadaşımın bebeği dokuzuncu ayını tam doldurmadı diye yapmamışlar
Ege Neva ilk dozu 9 ayını doldurduktan 2 ya da 3 gün sonra yaptırdık, ikinci dozu 12. ayı doldurup bir kaç gün geçince yani 13. ayda yaptırıcaz diye hatırlıyorum bir kaç gün sonra randevumuz var doktorumuza sorucam ama öyle olması lazım💁🏼♀️
Bebegimm Neva doktorumuza sormuştuk 9 aylıkken 3 doz şeklinde başlıyoruz ama önermiyorum onu durmadan iğne oluyor günah dedi kendi bebeğine 13 aylıkken tek doz olanını vurmuş onu önerdi onu yaptırıcam
MirzaninAnnesi [bilinmeyen] sağlık ocağı yapıyrmu bu aşıyı bize 9 ayda kontrol var dedi 1 yaşına girdigndede aşı var şimdi 6 aylık tüm aşılarını yaptım ücretli hiç yapmadım