Asla tavsiye etmiyorum !
Evet iş olarak başarılı bir doktor olabilir ona diyecek sözüm yok ama gerek tavır gerekse ilgi açısından hastanede Ali beyde fazla yetersiz eksik verdiğimiz paraya asla değmedi aksine aklımızda kırk tane soru işareti bıraktılar ve bizi taburcu ettiler
4.5 aylık oğlumu trabzon İmperial hastanesi Ali Alperen’e sünnet ettirdim sünneti yaptılar ondan önce damar yolu açmaya çalıştılar çocuğumu 5 6 kez deldiler neyse sesimi çıkarmadım damarları incedir olabilir dedim sonrasında amelyathaneye alındı yarım saat sonra çıktı ve birdaha ne hemşire gördüm ne doktor çocuğun damar yolundan kan geliyor hemşireler gelip bakma gereksinimi bile duymuyor ama sorsan özel hastane…
Devlet hastanelerine kurban olsunlar gerçekten artı doktor bey hemşireyle bize haber yolluyor çocuğu bi hemotoloji bölümüne göstersinler diye sebebini sorduğumda ise 2 kelime açıklama yaptılar gerisini bilmiyoruz dediler taburcu olup eve geldiğim de doktor beyi aradım aklıma takıldı çünkü söylediği şey müsait değilim diyip kestirip attı sünnet yeri güzel yaptığı iş evet dicek bişey yok ama iş ahlakı da bence çok önemli sonuç olarak birdaha olsa eve sünnetci çağırırım yinede o hastanenin yanına bile yaklaşamam sizde 2 defa düşünün odalar desen ayrı berbat benim oğlum prostat hastası , bel fıtığı hastası , doğum yapan bir kadınla aynı kattaydı yani 10.000 tl de sünnete para ödedim siz düşünün